Babyboom na Plese v opere: Kto príde na jubilejný ročník s bruškom?

Zdieľať
Dominika Cibulková
Dominika Cibulková bude mať na plese premiéru. FOTO: www.instagram.com

Už dnes večer sa krásna historická budova SND stane miestom pre 20. ročník dobročinného Plesu v opere. Medzi hosťami sú už tradičné mená, ktoré nesmú na ňom chýbať, no pozornosť pútajú najmä nováčikovia. O to viac, keď premiéru bude mať Dominika Cibulková a Ivana Gáborík.

Prvýkrát sa na ples chystá naša úspešná tenistka Dominika Navara Cibulková. Na módu si potrpí, jej šaty stoja častokrát tisíce, takže ani na plese tomu nebude inak. Dominika má však už celkom veľké bruško, takže určite bude zaujímavé vidieť, akú róbu zvolila. Premiéru bude mať aj Marián Gáborík, ktorý pochopiteľne privedie so sebou svoju krásnu manželku Ivanu Gáborík Surovcovú. Tá je známa svojím výborným vkusom. Keďže je tehotná a zatiaľ neprezradila, čo bude mať oblečené, určite to bude jedna z nezabudnuteľných rób.

Ivana Surovcová
Marián Gáborík a Ivana Surovcová budú mať na plese premiéru. Foto: www.imgur.com

Tehotenstvo nedávno potvrdila aj známa redaktorka Andrea Šprochová, ktorá v roku 2018 o bábätko prišla. Zaradí sa tak medzi vyššie spomínané dámy. Či sa na plese objaví ešte niekto s bruškom, sa necháme prekvapiť.

Na ples príde dokopy 300 párov významných hostí zo spoločenského života, z oblastí medicíny, vzdelávania, ekonomiky a športu. Svojou prítomnosťou podporia charitatívny rozmer podujatia, ktorým je už po tretíkrát podpora a zlepšenie podmienok inkluzívneho vzdelávania v slovenských školách, pre deti so zdravotným znevýhodnením.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom