Zdroj: Mountfield

Lavína výpredajov je tu! Ako vysoké zľavy na Slovákov zaberajú?

Pre hodnotné vianočné darčeky sa rozumne chodí až po Novom roku. To je trend, ktorý marketingoví znalci pozorujú už niekoľko rokov. Pod stromčekom vraj boli v mnohých slovenských rodinách „len“ milé drobnosti. Teraz sa ale môžeme vyblázniť.

Pred koncom roka vyšponované ceny sa totiž hneď 3. januára zrútili ako lavína z Everestu. Obchodníci síce radi hovoria, že znižujú ceny minuloročných kolekcií a že chcú uvoľniť sklady pre nový tovar. Ale nie je nutné ich brať vážne. Okrem módnych výstrelkov sa väčšinou tie minuloročné a nové tohtoročné výrobky líšia nanajvýš len v dizajnových alebo technických detailoch. Týka sa to najmä hodnotnejšieho tovaru, ako je elektronika, zimné oblečenie a športové potreby. A samozrejme aj výrobky, ktoré si na svoje využitie ešte pár mesiacov počkajú. Napríklad elektrobicykle alebo záhradná technika a exteriérový nábytok. Nakúpiť ich v januárovom výpredaji sa teda rozhodne oplatí.

Trhák januára? Výpredaj za 1/3 ceny!

Ale pozor, milí predajcovia, zľava desať alebo dvadsať percent už v tejto krajine skoro nikoho nezaujíma. Avšak keď je niečo za polovicu alebo dokonca za 1/3 ceny, to už ľudia berú obchod útokom. Práve to sa teraz deje v Mountfielde. „Tento rok naša firma vstúpila do svojej 30. predajnej sezóny, rozhodli sme sa našich zákazníkov potešiť, a preto sme tohtoročný veľký povianočný výpredaj poňali veľkolepo. Zaradili sme doň celý sortiment a obrovské množstvo produktov je dokonca len za 1/3 ceny,“ hovorí marketingový riaditeľ spoločnosti Mountfield Aleš Hrouda. Záujem zákazníkov je ohromný. Už preto, že Mountfield je známy nielen obrovským výberom záhradnej techniky, záhradného nábytku a rodinných bazénov, ale sortiment má oveľa širší a stále ho inovuje. Takže vedľa kľúčového tovaru tu nájdeme napríklad grily, sauny a infrasauny, akrylátové vírivky alebo dokonca aj krmivo pre domácich miláčikov…

Chcete malú ukážku? Tu je.

Benzínová píla GS 520
Benzínová píla GS 520 od renomovaného európskeho výrobcu Oleo-Mac. | Zdroj: Mountfield

Za 1/3 ceny je všetkých 23 modelov reťazových píl. Takže napríklad benzínová píla Oleo-Mac GS 520 s dĺžkou lišty 41 cm vyjde teraz v januári namiesto 692 € len na 228 €. Všetky modely píl vo výpredaji sú technicky vyspelé a disponujú špičkovými motormi. Vo výbave nájdeme všetko, čo moderné stroje na rezanie dreva majú mať. Napríklad antivibračné systémy, vstrekovače paliva Primer, dekompresné ventily, poloautomatické sýtiče, brzdy reťaze atď.

Benzínová kosačka Patriot LM 40 PSP
Benzínová kosačka Patriot LM 40 PSP ponúka pojazd aj centrálne nastavenie výšky kosenia. | Zdroj: Mountfield

Bez poriadnej kosačky alebo záhradného traktora si dnes už nikto nedokáže predstaviť údržbu trávnika tak, aby bol krásny a dobre reprezentoval svojho majiteľa. Do povianočného výpredaja sú zaradené všetky kosačky (37 modelov elektrických, AKU a benzínových). A tiež všetkých 15 modelov záhradných traktorov. Malá ukážka za všetky: benzínová kosačka Patriot LM 40 PSP s pojazdom (výkon 1,6 kW, záber 41 cm, objem koša 50 l) je zo 445 € o 2/3 lacnejšia, stojí teda len 146 €!

Do výpredaja sú zaradené aj všetky vertikutátory, bubnové kosačky a multifunkčné kultivátory.

Krovinorez Patriot TBC 261 D
Krovinorez Patriot TBC 261 D | Zdroj: Mountfield

Bez výkonného krovinorezu si efektívnu likvidáciu náletových porastov a vysokej trávy už dokáže len málokto predstaviť. Za 1/3 ceny sú všetky krovinorezy, ponúka sa teda príležitosť zaobstarať si ktorýkoľvek zo značkových benzínových a AKU modelov Oleo-Mac alebo Patriot len za 1/3 ceny. Čo napríklad Patriot TBC 261 D s objemom 24,4 cm3, výkonom 0,75 kW, antivibračným systémom, vstrekovačom paliva, poloautomatickou vyžínacou hlavou? Teraz v januári je za tretinu, teda namiesto 423 € len za 139 €. To je bomba! Všetky krovinorezy majú vo výbave aj ramenné popruhy, strunovú hlavu a vyžínací kotúč

AKU kosačka Greenworks GD 40 LM46SP 40 V
AKU kosačka Greenworks GD 40 LM46SP 40 V má kovové šasi aj pojazd s možnosťou regulácie rýchlosti. | Zdroj: Mountfield

Že sa do záhradných prác pustíme až na jar? Áno, ale kvalitných pomocníkov, trendy AKU záhradnú techniku Greenworks, Patriot a Levita, si môžeme kúpiť už teraz. Veď je len za 1/3 ceny! AKU technika je tichá, ekologická, výkonná, úsporná a pre celý rad strojov stačí mať len 1 batériu. K dispozícii je vo výkonových radoch 20, 24, 40 a 60 V. A do výpredaja je zaradených všetkých 58 strojov! Napríklad kosačky, reťazové píly, krovinorezy, plotové nožnice (aj teleskopické), prerezávač konárov, fukár, kompresor, tlaková umývačka atď. Príklad: za rotačnú kosačku s pojazdom GD 40 LM46SP z radu 40 V zaplatíte teraz namiesto 666 € len 219 €. A parametre má úctyhodné: záber 45 cm, objem koša 55 l, prevádzkovú dobu až 70 minút. A môžete si podľa potreby kedykoľvek zvoliť zber trávy do koša, mulčovanie, bočné alebo zadné odhadzovanie. Vo výpredaji je tiež široká škála obľúbeného AKU dielenského náradia (priamočiara, okružná aj chvostová píla, excentrická a uhlová brúska, vŕtačky s príklepom aj bez, rázový uťahovák, vŕtacie kladivo atď.).

záhradný nábytok Gentle
Luxusný teakový záhradný nábytok Gentle je v povianočnom výpredaji len za 1/3 ceny. | Zdroj: Mountfield

Už sa tešíte na letné posedenie a vôňu grilovaných pochúťok? Tak vedzte, že do veľkého povianočného výpredaja s grandióznymi zľavami je zaradených všetkých 100 druhov záhradného nábytku, lavice, stoly, kreslá, slnečníky, hojdačky, a to zo všetkých obľúbených materiálov, teda z teaku, ťahokovu, kompozitu, eukalyptu, hliníka aj ratanu. A za 1/3 ceny môžete mať až 34 druhov nábytku z luxusného tropického teaku. A na prípravu letných pochúťok si môžete vybrať niektorý z 24 preslávených amerických grilov Char-Broil so systémom TRU-Infrared. Že by ste teraz v januári nemali nakúpený veľkoobjemové tovar kam uložiť? Nevadí, môžete si ho v Mountfielde nechať a vyzdvihnúť až na jar, keď pôjdete prvýkrát na chalupu. Alebo vám ho firma zavezie aj domov.

Rodinný bazén Azuro Vario V
Rodinný bazén Azuro Vario V1 je možné postaviť na povrchu ale aj čiastočne alebo úplne zapustiť do zeme. | Zdroj: Mountfield

No a kto by nechcel mať v horúcich letných dňoch na záhrade bazén? Teraz je príležitosť si ktorýkoľvek zaobstarať len za 1/3 ceny. Týka sa to bez rozdielu skutočne všetkých, teda 250 modelov luxusných prémiových zapustených bazénov: kompozitných, keramických, dizajn-kompozitných, stavebnicových aj sklokompozitných. A tiež skvelých rodinných bazénov Ibiza a Azuro Vario alebo aj najjednoduchších nadzemných bazénov Swing. Teraz si teda môžete splniť svoj sen len za 1/3 ceny a kúpať sa hneď od začiatku sezóny! Najobľúbenejší bazén Azuro Vario V1 s dekórom dreva teraz za 1/3 ceny vyjde namiesto 437 € len na 144 €. Do povianočného výpredaja sú zaradené aj bazénové zastrešenia a široký sortiment príslušenstva. A tiež všetko z wellness programu, teda fínske sauny, infrasauny aj parádne akrylátové vírivky

Viac informácií o povianočnom výpredaji na www.mountfield.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Mountfield

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje