FIT tvarohovo-kokosový koláčik, ktorý poteší vašu líniu

Obezita sa stala strašiakom súčasnej doby a čoraz viac ľudí má problémy s kilami navyše. Ak sa snažíte schudnúť alebo si chcete naďalej udržať štíhlu líniu, vyskúšajte tento skvelý tvarohovo-kokosový koláčik, ktorý má len 70 kalórii.

 

Na jeho prípravu potrebujeme:

Korpus

60g špaldovej múky
10g kokosovej múky
20g čokoládového proteínu
2 vajcia
1 banán
5g kakao
1/2 kypriacieho prášku
50ml vody a 50ml mlieka
Nejaké sladidlo

Plnka

3 polotučné aleb nízkotučné tvarohy

20g vanilkového proteínu
sladidlo
1 pl Creme Ole od DrOetker
cca 30g strúhaného kokosu
1 vajce

POSTUP

Rozmixujeme banán a žĺtka s vodou. Do zmesy následne pridáme všetky suché suroviny a nakoniec primiešame vyšľahaný sneh z bielkov.

Zmes vylejeme do formy 23,5 x 23,5 cm a necháme piecť 12 min. na 180 stupňov.

Pre prípravu tvarohovej plnky zmiešame všetky suroviny. Zmes navrstvíne na upečený korpus a ešte spolu necháme piecť približne 15 minút. Môžeme dozdobiť čokoládou a ovocím.

View this post on Instagram

Pytali ste si receptik na tuto dokonalost.. ? este stale ho doladujem (pretoze vzdy je co vylepsit☝?), ale pisem vam aspon poslednu verziu: Tento kusok ma 70kcal a 6g bielkovin. Korpus bol u mna uz viackrat: ❤️60g spaldovej muky ❤️10g kokosovej muky ❤️20g cokoladoveho proteinu ❤️2 vajcia ❤️1 banan ❤️15g Kakao ❤️1/2 Kypriacieho prasku ❤️50ml vody a 50ml mlieka ❤️Nejake sladidlo Plnka: ❤️3 polotucne/nizkotucne tvarohy ❤️20g vanilkoveho proteinu ❤️Sladidlo ❤️1 pl Creme Ole od @droetker_sk ❤️cca 30g struhaneho kokosu ❤️1 vajce Najprv som vymixovala banan a zltka s vodou. Nasledne som do zmesi primiesala vsetky ostatne suche suroviny a nakoniec vyslahane bielka. Dala som piect do formy 23,5×23,5cm na 12 minut na 180 stupnov. Horna vrstva: zmiesala som vsetky suroviny. Opatrne navrstvila a nechala piect este asi 15 minut. Nasledne som pridala cokoladu ? . #dnesjem #dnespeciem #uzasnejedlo #prudkojedle #muffin #kakao #cokolada #kokos #cokolada #fitness #protein #zdraverecepty #fitnessrecepty #fitrecepty #zdravejedlo #zdraveranajky #jimezdrave #dnesjim #dnesjimfit #tvaroh #granatovejablko #coranajkujem #mojeranajky #breakfast #healthy

A post shared by Andrea ( aaand_rea ) (@fit.and.rea) on