V tejto košeli vás nikdy nevyhodia!

NETKY.SK • 7 Január 2020, 08:20 • 2 min
V tejto košeli vás nikdy nevyhodia!

Kvalitná biela pánska košeľa sa hodí na každú príležitosť. Pokiaľ si nie ste istí, aký dress kód sa pri danej udalosti vyžaduje, toto je zaručene tá správna voľba, s ktorou uspejete.

slovakia

left justify in out

Pri výbere oblečenia existujú dva typy mužov. Jedna skupina má dopredu do detailov premyslený krok po kroku celý outfit. Tá druhá zase uprednostňuje spontánnosť a siahne po prvom, čo im pod ruky príde. Tento kúsok by však nemal chýbať v každom pánskom šatníku.

 

Trendy aj naďalej

Pánska košeľa je znázornením vkusu a rok čo rok sa radí k trendom, ktoré tak skoro nezmiznú. Je však dôležité vedieť, ako ju nosiť. Pri výbere košele je potrebné zvážiť jej strih a typ. Medzi mladými sú populárne najmä pánske slim fit košele. Vďaka ich zúženému pásu postava úplne vynikne. V štýlovom dizajne budete vyzerať nielen moderne, ale pri jej nosení sa budete cítiť aj pohodlne.

 

Na akúkoľvek príležitosť

Svadba, pracovný pohovor, obchodné stretnutie či neformálna udalosť. Košeľa, bielej, slávnostnej, farby sa hodí na každú chvíľu. Kľúčové však je tento kus oblečenia vedieť správne zladiť s tými ostatnými. Budete v nej vyzerať sviežo a moderne, a to dokonca aj keď bude zapasovaná v džínsových nohaviciach. Neváhajte po bielej pánskej košeli siahnuť najmä počas slnečných dní, vtedy totiž vynikne najviac.

 

Aj na voľný čas
Pánske košele sú vhodné aj na bežné nosenie. Nosia sa bez kravaty s rozopnutým vrchným gombíkom, no kombinovateľná je aj rozopnutá s bielym tričkom. Výber voľnočasovej košele tak nie je ničím obmedzený, záleží len na vašom vkuse.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona