MojAndroid

Pred približne mesiacom výrobca smartfónov Motorola otvoril beta testovanie pre najnovšiu verziu Androidu. Reč je samozrejme o Androide 10, ktorý práve začínajú niektoré Motoroly dostávať vo finálnej verzii. Medzi ne podľa XDA-developers patrí aj Motorola one power.

Motorola one power s Androidom 10

Nová verzia operačného systému so sebou prináša aj aktualizovanú bezpečnostnú záplatu, ktorá je po novom platná k aktuálnemu mesiacu december 2019. Podľa najnovších informácií vieme, že Motorola začala s vypúšťaním aktualizácie 10. decembra. Je teda pravdepodobné, že sa medzi vami nájdu majitelia tohto modelu, ktorí už majú Android 10 nainštalovaný.

motorola one power android 10

Update majú pritom všetci používatelia dostať najneskôr do 10. januára budúceho roka. Toto zariadenie bolo spolu s ostatnými modelmi taktiež zaradené do testovacieho beta programu. Po aktualizácii by ste sa okrem všetkých noviniek z Android 10 mali dočkať aj nejakých tých opráv stability softvéru.

Istý problém ostal nevyriešený

Údajné problémy s Google Pay však ostali a výrobca sa zatiaľ nepodujal na riešení tohto často spomínaného problému. Dolu do komentárov nám môžete napísať či ste sa stretli s nejakými problémami s bezkontaktnou platbou mobilom v obchodoch, pokiaľ vlastníte Motorolu One Power. Taktiež nám určite dajte vedieť o tom či ste aktualizáciu na čerstvý Android 10 obdržali už aj vy.

motorola one power android 10

Náš tip
Zaujala vás Motorola razr? Buďte prví s najnovšími informáciami o tejto horúcej novinke

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
14.12.2019

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+