Reštart série Sám Doma na Disney+ spoznal svoju náhradu za Kevina

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Najčítanejšie za 7 dní

Blížia sa Vianoce a s nimi aj veľmi dobré správy. Jedna z najobľúbenejších filmových klasík dostane nový reštart. Pôvodný film sme mohli vidieť ešte v roku 1990, kedy hlavnú postavu stvárnil herec Macaulay Culkin. Tentokrát sa herec zmení a novú hlavnú postavu stvárni Archie Yates.

Štúdio Disney túto novinku oznámilo nedávno, ale zvesti o reštarte sa objavili už dávnejšie. V prvý deň spustenia Disney+ si novú streamovaciu službu zakúpilo viac ako 10 miliónov užívateľov. Takéto čísla štúdio Disney určite potešili a preto sa rozhodli o reštart niektorých starých klasík. Sám doma medzi ne určite patrí a takéto informácie nás veľmi tešia.

Sám doma
Nový predstaviteľ hlavnej postavy, Archie Yates; Zdroj: ibtimes.com

Bude reštart Sám doma takým úspechom ako v minulosti?

Sám doma (1990) dokázal do dnešného dňa zarobiť krásnych 476,7 miliónov amerických dolárov. Aj preto sa niet čudovať rozhodnutiu štúdia Disney. Príbeh vám určite nemusím predstavovať a všetci ho zaručene poznáte.

Kevin McCallister sa stane zabudnutou čiernou ovcou rodiny a v tom momente sa začína jeho šialené dobrodružstvo. Nechýbajú ani dvaja hlúpi zlodeji, ktorým to dá Kevin poriadne vyžrať. Podarilo sa mu to dokonca dvakrát, kedy sa do sveta dostalo pokračovanie Sám doma 2: Stratený v New Yorku (1992).

Zdroj: vice.com

Podľa viacerých zahraničných zdrojov nám bolo oznámené, že sa nedočkáme toho Kevina, ktorého vidíme každý rok na Vianoce. Čo dáva logiku, pretože z mladého chlapca už dávno vyrástol dospelý muž. Aj preto sa štúdio Disney rozhodlo pre razantný krok. Kevin navždy zmizne a jeho miesto nahradí zatiaľ neznámy charakter.

Čo sa týka pôvodného hereckého obsadenia, toho sa nedočkáme. Radosť nám však robí prítomnosť celého kreatívneho tímu, režiséra a scenáristu pôvodného filmu. Ich úlohou bude spojiť hlavy dokopy a pokúsiť sa priniesť takú kvalitu, akej sme sa dočkali na začiatku deväťdesiatych rokov.

Ako môžeme vidieť, streamovacia služba Disney+ nenecháva nič na náhodu a na svoju platformu by radi priniesli niekoľko vzácnych klenotov. Či sa im to podarí aj pri tomto projekte, je zatiaľ otázne. Novodobý reštart predsa len nemusí značiť nič dobrého a na svoje si prídu akurát tak hladní kritici.

Dávate filmu šancu? Vaše názory nám nezabudnite napísať do komentára.

Zdroj: screenrant.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -