Úplné nové smart hodinky UMIDIGI Uwatch GT so skvelou cenovkou sa dajú konečne objednať aj do našich končín

Ak pokukávaš po poriadnych štýlových smart hodinkách s kopou funkcií za pomerne nízku cenu, máme pre teba skvelý tip

umidigi uwatch gt closeup
Zdroj: UMIDIGI

Spoločnosť UMIDIGI predstavila len pred necelým mesiacom svoje nové „vlajkové“ inteligentné hodinky, ktoré nesú označenie Uwatch GT a svojou cenovkou a funkciami naozaj ohrozujú svojich konkurentov. Hodinky doposiaľ nebolo možné objednať do našich končín, no vďaka spolupráci s e-shopom Cafago.com vám prinášame unikátnu možnosť objednania hodiniek UMIDIGI Uwatch GT za skvelých 40,99 eur s bezplatnou dopravou.

Inteligentné hodinky UMIDIGI Uwatch GT nájdeš na e-shope Cafago.com

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Tradičný dizajn v športovom duchu

Vrcholný model Uwatch GT sa nesie v línii tradičných hodiniek, ktoré obohacuje niektorými modernými prvkami, vďaka čomu ich môžete využívať nie len počas športových aktivít, ale aj na bežné každodenné nosenie do práce, či na stretnutia. 

umidigi uwatch gt
Zdroj: UMIDIGI

Uwatch GT sú vybavené 47 mm kovovým telom so zabudovaným 1,3-palcovým dotykovým TFT displejom, ktorý je zároveň krytý vysoko-kvalitným tvrdeným sklom. Celé telo hodiniek je zároveň spracované tak, aby odolalo naozaj krutým podmienkam, keďže spĺňajú certifikát 5ATM – vodotesné počas bežného plávania. 

Dlhá výdrž batérie

Vďaka najmodernejším nízkoenergetickým čipsetom a snímačom vydržia hodinky Uwatch GT fantastických 10 až 15 dní, takže na dovolenku so sebou nemusíte ťahať ďalšie zbytočné adaptéry, či káble na nabíjanie. 

Rýchlejší a stabilný prenos

Ruka v ruke s výdržou batérie ide aj bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.0, ktoré je vďaka najmodernejším štandardom nie len úspornejšie, ale aj výrazne rýchlejšie a stabilnejšie. Všetky údaje z vašich hodiniek tak okamžite uvidíte aj na obrazovke vášho smartfónu, či naopak. 

umidigi uwatch gt monitoring
Zdroj: UMIDIGI

Až 12 športových režimov

Hodinky podporujú až 12 športových režimov, ktoré vám s najväčšou presnosťou umožňujú sledovať priebeh vášho cvičenia. 

Nepretržitý monitoring srdcového tepu

Samozrejmosťou moderných smart hodiniek je aj neustály monitoring srdcového tepu, ktorý zároveň sleduje abnormálne odchýlky, či už v kľude, alebo počas cvičenia. Spoľahnúť sa môžete aj na presný spánkový monitoring. 

Prehľad všetkých funkcií nájdete aj v krátkom promo videu nižšie

Hodinky UMIDIGI Uwatch GT nájdete na e-shope Cafago.com za vynikajúcich 40,99 eur s bezplatnou dopravou, pričom na výber máte z dvoch farebných modelov – čierny / tmavozelený. 

Inteligentné hodinky UMIDIGI Uwatch GT nájdeš na e-shope Cafago.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre