Tieto 4 znamenia zverokruhu nájdu v roku 2020 pravú lásku. Pozor však na jednu vec

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

Väčšina ľudí by chcelo vedieť, čo ich v budúcnosti čaká. Ďalší sú však šťastní z toho, že nevedia, čo ich prekvapí a život berú tak, ako to je. Keď ide o lásku, každý však chce vedieť, kto ho stretne.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako teda hviezdy prajú znameniam, čo sa týka lásky a ako pre ne vyzerá rok 2020?

Vodnár

Ak už máte vzťah a chcete vedieť, čo vás v ňom v budúcnosti čaká, môžete byť spokojná. Vaša láska je stabilná a pravdepodobne ju nič vážne v budúcom roku neohrozí. Ak sa však nikoho nemáte, môžete sa tešiť. Tento rok to môže byť ten pravý.

Foto: pixabay

Ryby

Tento rok to možno nevyzerá na romantický a dlhodobý vzťah, zato na vášnivé príbehy určite áno. Budete si môcť vyberať hneď z niekoľkých mužov, pozor však na to, ktorého zvolíte. Všetko sa tým zmení.

Foto: pixabay

Baran

Hádky vás budú stretávať v bežnom, ale aj v ľúbostnom živote. Hoci by ste sa tomu chceli vyhnúť, veľmi si nepomôžete a väčšinou sa necháte len hlúpo vyprovokovať. Práve to môže váš vzťah dostať do krízy.

Foto: pixabay

Býk

V roku 2020 budete raz tu a raz tam. Vôbec nebudete rozmýšľať nad hľadaním lásky a možno práve preto si vás nájde sama. Tento raz nemusíte mať doširoka otvorené oči a obzerať sa okolo seba, pretože si vás láska nájde sama.

Foto: pixabay

Blíženci

Ak lásku máte, môžete sa tešiť, pretože vám vydrží. Celkovo bude rok 2020 plný lásky a môžete byť viac, než len spokojná s tým, ako sa bude váš ľúbostný život vyvíjať.

Rak

Asi ste už dlhšie hľadali lásku a možno ste sa už aj vzdali. Nerobte to. Keď budete chodiť po svete s hlavou sklonenou, nikdy svoju lásku neuvidíte. Keď hlavu zdvihnete, možno bude priamo pred vami.

Foto: pixabay

Lev

Ľudia v znamení leva sa tento rok lásky veľmi nedočkajú, avšak bude okolo nich množstvo dobrých priateľov, ktorí im milostný život vynahradia. Vlastne ani nebudete mať pocit, že vám niečo chýba.

Foto: pixabay

Panna

Dávajte si pozor na človeka, ktorý je vo vašom okolí. Je veľmi pravdepodobné, že vás bude chcieť oklamať a tomu sa určite chcete za každých okolností vyhnúť. Nechajte si teda niektoré veci radšej pre seba.

Foto: pixabay

Váhy

Aj váhy môžu byť pokojné. Nachádzajú sa v stabilnom vzťahu, pozor však na nudu, ktorá sa môže časom preukázať. Vzťah je potrebné neustále si okoreňovať a skúšať nové veci, ktoré váš vzťah urobia dobrodružnejším.

Foto: pixabay

Škorpión

Ženy v znamení škorpióna budú mať veľkú kopu nápadníkov, no žiadny ju nezaujme natoľko, aby s ním bola ochotná ísť do seriózneho vzťahu. To však vôbec nevadí. Ten pravý možno čaká za rohom.

Foto: pixabay

Strelec

Mužov budete striedať ako na bežiacom páse, pretože vôbec nebudete mať chuť sa viazať. Možno za to môže nepríjemná skúsenosť z minulosti, ale určite by ste nemali všetkých hádzať do jedného vreca.

Foto: pixabay

Kozorožec

Koncom roka vás možno čakajú nepríjemné skúsenosti, no nakoniec sa vždy krivdy urovnajú a vy budete začínať rok 2020 v krásnom a stabilnom vzťahu. Nepokazte to a tešte sa z toho, čo vás stretlo.

Najnovšie články