Apple vydal aktualizáciu iOS 13.3, iPadOS 13.3 a watchOS 6.1.1

Nová verzia systému obsahuje vylepšenia, rozšírené možnosti rodičovskej ochrany pre Čas pred obrazovkou a opravy zistených chýb.

Apple naraz vydal aktualizácie platforiem určených pre iPhony, iPady a inteligentné hodinky Watch. Najnovší iOS 13.3 priniesol viac podrobností v nastavení rodičovskej kontroly, možnosť vytvárať nové videoklipy pri orezávaní videí v aplikácii Fotky a v Safari pribudla podpora pre nové typy bezpečnostných kľúčov.

Nová verzia iOS rieši niekoľko problémov s apkami Mail, Gmail aj s pomalším nabíjaním pri niektorých typoch bezdrôtových nabíjačiek. iPadOS 13.3 má v zozname opráv a noviniek rovnaké vylepšenia ako majitelia iPhonov.  

Majitelia Apple hodiniek dostali upozornenie o dostupnosti watchOS 6.1.1. Žiadne veľké novinky neponúka, prináša len bezpečnostné aktualizácie. 

Inštalačný balíček pre iPhone 11 má približne 634 MB, pre iPad Pro 10.5 321 MB. Systém by mal update ponúknuť automaticky, prípadne ho môžete vyhľadať po otvorení položky Všeobecné -> Aktualizácia softvéru. Hodinky Applu aktualizujete na nový watchOS 6.1.1 cez iPhone a aplikáciu Watch. 
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu