Redaktorka RTVS prežila na hokeji peklo. Trafil ju puk...takmer prišla o oko. Frajer známej reality hviezdičky tomu mohol zabrániť, ale...

Zdieľať
Nela Slováková a Lukáš Kozák
Nela Slováková a Lukáš Kozák Foto: www.instagram.com

Na víkendový zápas medzi Banskou Bystricou a Popradom zrejme nikdy nezabudne redaktorka RTVS Barbora Žiačiková. Tá totiž prežila doslova peklo. Zápas bol vysielaný v priamom prenose a pracovníčka Rozhlasu a televízie Slovenska bola blízko striedačky, kedy ju zasiahol puk priamo do oka.

Ten ju zasiahol tak nešťastne, že lekári doslova bojovali o jej zrak aj celé oko. Hrozilo totiž, že o neho príde, navyše mohla stratiť mimiku tváre. Jedným z aktérov, ktorý mohol celej udalosti zabrániť bol aj partner známej postavičky z reality show Hotel Paradise Nely Slovákovej Lukáš Kozák. Ten na desivý moment nespomína v najlepšom. „Bol som na ľade. Hrali sme akurát presilovku. Domáci vyhadzovali puk a ešte som vyskakoval po ňom, aby som udržal pásmo, ale letel moc vysoko. Otočil som sa a chcel korčuľovať po puk. Dostala ranu do hlavy medzi striedačkami pri červenej čiare. Keď som to videl, až mi zle prišlo,“ povedal hráč Popradu pre denník Nový Čas. Ten by sa stal hrdinom, ak by sa mu podarilo puk včas zastaviť, no absolútne nešlo o jeho chybu, ani neurobil nič zlé. Redaktorka RTVS bola jednoducho v zlom čase, na zlom mieste. 

Žiačiková sa neskôr o svoje nepríjemné zranenie podelila aj s fanúšikmi na sociálnej sieti. Hlásim sa, že žijem. Ďakujem z celého srdca za všetky povzbudzujúce správy a modlitby. Čaká ma operácia. Vrátim sa ešte silnejšia ako predtým,“napísala redaktorka. Tá si dá od hokeja a práci v redakcii nejaký čas pauzu, no plánuje sa vrátiť späť do televízneho kolotoča. Ani nepríjemná udalosť ju od toho neodradila.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom