Fico sa musel úplne zblázniť. V novom videu zneužil škôlkara a dal mu do úst "marihuanu"

Zdieľať
Robert Fico
Robert Fico Foto: Reprofoto Facebook Smer SD

Toto poriadne prehnal. Najnovšie video ku kampani na parlamentné voľby má strana Smer SD na čele s Robertom Ficom poriadne kontroverzné. Predseda najsilnejšej politickej strany si totiž ostro kopol do celej opozície a ich lídrov. Na tom by nebolo nič zlé, vojna o voliča je vždy poriadne ostrá, no Fico na to využil maloleté deti, ktoré prezliekol za Sulíka, Trubana, Matoviča, Kisku, Hlinu a ďalších. 

Práve jedna scénka, v ktorej napodobňuje malý chlapec v predškolskom veku Michala Trubana a v rukách drží cigaretu až nápadne pripominájúcu marihuanový joint. Dokonca Fico malému chlapcovi hovorí: „To sa nehanbíš prísť takto ráno do škôlky zhúlený?“ Video už za jeden deň dosiahlo 700 tisíc videní a predseda Smeru tak dosiahol svoje. Z jeho nového spotu sa stal virál. Facebook, na ktorom ho strana s Ficom šíri ho však zakryli. Dôvodom bolo zrejme príliš veľa nahlásení zo strany užívateľov sociálnej siete. Už tak neuvidíte ostrú fotku, ale rozmazaný obrázok.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Nejde ani o originál video, ktoré by sa zrodilo v hlavách smerákov. To priznal aj samotný Fico. „Bez mučenia priznávam, že podobné video už bolo použité v zahraničí. Ale keďže je naša opozícia ešte smiešnejšia, rozhodli sme sa urobiť slovenskú verziu,“ napísal pri zverejnení videa. Podobné „dielo“ už bolo použité v kampani izraelského premiéra Benjamina Netanjahua, ktorý poukazoval na bezpečnosť v krajine. Vymyslela ho pritom izraelská agentúra Shaviv Strategy & Campaigns, ktorá podľa najnovších informácií dokonca zvažuje žalobu. Spýtali sme sa aj opozičných poslancov, čo na toto video hovoria. „Strana Sloboda a Solidarita neprikladá dôležitosť hlúpym videám, ktorými sa Smer neúspešne snaží prekryť svoje korupčné kauzy a to, kam jeho predstavitelia Fico a Pellegrini dotiahli Slovensko za 12 rokov, čo mali v rukách moc nad celou krajinou. Sústredíme sa výhradne na to, aby sme boli čo najlepšie pripravení napraviť to a aby sa na Slovensku oplatilo pracovať, podnikať a žiť. Či na videách páchajú trestné činy, musia posúdiť orgány činné v trestnom konaní,“ napísala nám v stanovisku hovorkyňa strany Sloboda a Solidarita Katarína Svrčeková. Zaujímavosťou je, že jediná strana ktorú vynechal z ponižujúceho videa je tá, ktorej šéfuje Marián Kotleba.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom