Štúdio Warner Bros. odhalilo dátumy vydania filmov Matrix 4 a The Flash

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 23 rokov a moje 4 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moje dve mačky. A tá štvrtá je tajná.

Dátumy vydania filmov od štúdia Warner Bros.

Filmové štúdio Warner Bros. predstavilo dátumy vydania filmov, na ktoré fanúšikovia v niektorých prípadoch čakajú už dlhé roky. Dokopy sme sa dozvedeli, kedy budú premiéry štyroch jednotlivých titulov. Pokračovanie ikonického sci-fi, komiksovka, film podľa hry a mrazivá dráma.

matrix 4 keanu reeves
Zdroj: screenrant.com

Matrix 4 – 21. máj 2021

Matrix trilógia už viac nebude trilógiou. O nový prírastok do série sa postará Lana Wachowski, sestra Lilly, s ktorou vo dvojici režírovala pôvodné filmy. Použitý pritom bude jej scenár, ktorý napísala s Aleksanderom Hemonom a Davidom Mitchellom. Toto je oficiálne prehlásenie režisérky k ohláseniu pokračovania:

“Mnoho z ideí, ktoré sme s Lilly pred 20 rokmi preberali, sa stali realitou či dnes sú ešte relevantnejšie. Som veľmi šťastná, že tie postavy sa vrátili do môjho života a som vďačná za ďalšiu šancu pracovať s mojimi brilantnými priateľmi.”

Zaujímavé je, že rovnaký dátum vydania dostal aj John Wick 4. V oboch snímkach si zahrá herec Keanu Reeves.

Film Flash
Zdroj: gadgets.ndtv.com

The Flash – 1. júl 2022

Neočakávanou, no vzrušujúcou správou je sólovka najrýchlejšieho muža z DC Comics. Toho vo filmovom vesmíre aktuálne stvárňuje Ezra Miller.

Plány na sólový príbeh The Flash podľa komiksovej dejovej linky The Flashpoint Paradox pôvodne počítali s premiérou ešte v roku 2018. Komplikácie Warnerovcov ohľadom úspešnosti univerza a nezhody s tvorcami však celkom narušili pôvodné plány, a to nielen pre Flasha, ale aj pre ostatných hrdinov.

Teraz už DCEU opäť vyzerá nádejne. Po úspechoch ako Shazam! či Aquaman vesmír dostal nový dych, ktorý bude čoskoro pokračovať filmom Wonder Woman 1984.

Produkcia filmu The Flash by mala započať v priebehu budúeho roka, kedy sa určite dozvieme detaily o príbehu. Režírovať ho bude tvorca novodobej série hororov To a To Kapitola 2 menom Andy Muschietti.

Warnerovci okrem vyššie spomenutej dvojice filmov upravili aj dátumy vydania ďalších titulov. Za prvé presunuli premiéru snímky Mortal Kombat na 15. januára 2021, za druhé odhalili dátumy premiéry príbehu o politickom aktivistovi menom Fred Hampton na 21. augusta 2020.

Dátumy vydania sú platné pre USA. Slovenské premiéry sa pravdepodobne uskutočnia vždy o deň skôr. 

Zdroj: hollywoodreporter.com,

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -