Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nečakané zmeny pred ohláseným finále Farmy: Markizácka šou v piatok neskončí!

Nečakané zmeny pred ohláseným finále Farmy! Zobraziť galériu (4)
Nečakané zmeny pred ohláseným finále Farmy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVY - Života pod dohľadom kamier sa len tak nezbavia! Fanúšikovia Farmy sa už nevedia dočkať piatka, na kedy Markíza ohlásila veľké finále populárnej šou. Len pár dní predtým sa však diváci dozvedeli šokujúcu správu. Farma ešte neskončí!

Televízia totiž oznámila, že po tom, čo sa rozhodne o víťazovi šou Farma 11, sa ich pôsobenie na obrazovkách neskončí. Markíza chystá pokračovanie šou, kde bude súťažiacich sledovať v ich bežnom živote a diváci sa tak dozvedia, ako ich príbehy pokračujú v "realite". Pilotný diel by mal uzrieť svetlo sveta hneď budúci pondelok. Informovali o tom na svojom webe farma.markiza.sk, relácia má dostať názov Život po Farme. 

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja z televízie, prvé kroky štábu zavedú napríklad k Petrovi Gyűrűsimu, ktorému budú robiť spoločnosť ďalší farmári. „V Živote po Farme sa zamerali aj na to, ako spolu farmári vychádzajú, ktoré priateľstvá sa zachovali a ktoré nie. Predsa len, niektorí z nich boli veľmi v šoku, keď si po vypadnutí pozreli vysielanie a zistili, že ich kamaráti ohovárali a naopak," povedal nám zdroj. 

V šou život po Farme sa v úvode objaví aj Peter Gyűrűsi.
Zobraziť galériu (4)
V šou život po Farme sa v úvode objaví aj Peter Gyűrűsi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nikču Prstekovú odchod psíka Guľka úplne položil. Dostala však možnosť, aby sa s ním opäť stretla a chýbať nebudú ani slzy dojatia.
Zobraziť galériu (4)
Nikču Prstekovú odchod psíka Guľka úplne položil. Dostala však možnosť, aby sa s ním opäť stretla a chýbať nebudú ani slzy dojatia.  (Zdroj: TV MARKÍZA, )

Zistili sme aj to, že poriadne prekvapenie zažije Nikoleta Prsteková. Tá zá svoje najkrajšie okamihy na statku označila chvíle, kedy jej spoločnosť robil psík Guľko. Toho však svojho času nahnevaný hospodár Martin Bagár odviezol z Farmy preč, keďže usúdil, že sa o neho súťažiaci nedokážu plnohodnotne postarať. Nikča teda ako prekvapenie dostane práve stretnutie s milovaným chlpáčom. „Veľmi plakala, bola úplne dojatá," dodal náš zdroj. No a všetko ďalšie sa diváci dozvedia už onedlho. Ako sme spomínali, šou štartuje už v pondelok!

Viac o téme: FarmaFarma 11
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu