Bocian priletí aj ku Gáboríkovcom: Foto ako dôkaz! Prezradila sa aj samotná Ivana

Zdieľať
Ivana Surovcová
Ivana Gáborík Foto: www.instagram.com

Rok 2019 bude v slovenskom šoubiznise zapísaný veľkým písmom. Potom, ako sme vás nedávno ako prví informovali o tehotenstve Dominiky Cibulkovej, sa už nejaký čas špekuluje o ďalškom prominentnom bábätku na ceste. Podľa medializovaných informácií by mala byť v očakavání aj tanečnica Ivana Gáborík, ktorá je manželkou hokejistu Mariána Gáboríka. Aj napriek tomu, že ona nič nekomentuje, máme fotku, ktorá hovorí jasnou rečou. 

Sexy blondínka bola navyše včera u známeho kaderníka Jána Molnára, kde si nechala upraviť vlasy. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nepridala zo sálonu na sociálnu sieť aj zábery, na ktorých sa jej jasne rýsuje tehotenské bruško. V poslednom období navyše pôsobí Gáboríková veľmi opatrne a záberom na svoje brucho sa vyhýba. Zrejme si to uvedomila aj v tomto prípade, že ukázala viac, ako chcela, pretože zábery z Instagram po chvíli zmazala. My sme sa na tehotenstvo manželky slávneho slovenského hokejistu pýtali jej samotnej už pred dvomi týždňami, no na naše otázky absolútne nereagovala.

Zhovorčivejší bol zdroj z okolia manželov, ktorý pred časom prezradil pre topky.sk, že sú v radostnom očakávaní. „Ivana je tehotná, už o tom vedia aj ich najbližší kamaráti,“ povedal vtedy kamarát dvojice. Prečo potom tanečnica známa z markizáckeho Let’s Dance mlčí? Predsalen podľa bruška to nevyzerá na prvý trimester, ten by mala mať aj podľa našich informácií už za sebou. Pritom jej podstatne slávnejšia kolegyňa zo šoubiznisu Dominika Cibulková síce najskôr zahmlievala, no predvčerom sa na sociálnej sieti pochválila krásnou fotkou so svojim manželom Michalom a snímkou z ultrazvuku. Samozrejme, že je na každej dvojici, kedy a ako oznámi svetu, že budú rodičmi.

Na zamyslenie je potom to, ako počas tehotenstva robia reklamu na všetko, čo s dieťatkom súvisí, rovnako tak aj po jeho narodení. Na sociálnych sieťach totiž sú desiatky prominentných mamičiek, ktoré doslova zapredali vlastný život a rodinu a ich profil je jedna veľká reklama. Pri pohľade na Gáboríkovú, ktorá má tiež desiatky spoluprác je jasné, že ani ona nebude výnimkou. Preto je jej mlčanie naozaj zvláštne, keď nakoniec aj tak bude musieť yjsť s pravdou von…

Ivana Gáborík
Ivana Gáborík už rastúce bruško nezakryje Foto: Instagram Ivana Gáborík

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom