Domov » Žurnál+ » Autor: Michaela Ďurišová

Žurnál+

Šťastné a veselé vám praje Magaela. A máme pre vás darček...

Michaela Ď. » Tvorba / 2019-12-10 13:00:01 /  4 komentáre / 29 lajkov

Milí naši, už je to šiesty rok, čo je Magaela na trhu. Už šiesty rok ste tu spolu s nami, čo si nesmierne vážime. Lebo keby nebolo vás, nie sme ani my. Chceme vám preto poďakovať za podporu, za každý jeden pozitívny ohlas, za každú objednávku a za každé splnené prianie, na ktorom sme mohli spolu pracovať. Chceme vám tiež popriať krásne sviatky, užívajte si kúzelnú atmosféru adventu a očakávajte Štedrý deň so zatajeným dychom tak, ako my... A aby to čakanie na Vianoce bolo ešte príjemnejšie, pripravili sme si pre vás malý mikulášsko-vianočný darček - zľavu 10% a k tomu poštovné zdarma pri objednávkach nad 10€. Ponuka platí do 15.12 s kódom VIANOCE :)

Foto: Michaela Krasňanská photography

Uplynulý rok a naše zimno-vianočné novinky

Aký bol tento rok? Nebudeme vám klamať. Nebol ľahký. Vlastne sme radi, že už končí. A nie preto, že by nebol bohatý na mnohé pekné zážitky a stretnutia, ale... No nie o tom sme chceli. Tento rok bol prepojený s mojou fotografiou a cestou, na ktorú som sa rozhodla vydať. Vedľa Magaely vznikla Michaela durisova photography a mňa nesmierne teší, že vám okrem originálnych produktov môžeme priniesť i originálne fotografie s naším rukopisom... a teší nás vaša spätná väzba, to, že sa vám fotky páčia rovnako ako naše produkty. Lebo stále sa učíme vstať, keď padneme, stále sa učíme držať hlavu hore, keď sa nedarí a za to, že nás chuť tvoriť neopúšťa napriek všetkým polenám pod nohami, môžete len a len vy :)

Tento rok sme vám priniesli opäť niekoľko noviniek, do ponuky nám pribudlo hlavne veľa koruniek, ale aj originálne brošne a náušnice, ktoré si získali vaše srdcia. Nasledujúci svadobný rok bude magický, ako sme vám už raz písali, no rovnako vám prinesieme opäť skvelé novinky... ale na to si ešte budete musieť počkať :) Momentálne sme si pre vás pripravili novú kolekciu čeleniek, polvenčekov, venčekov a náhrdelníkov v zimno-vianočnej tematike, aby ste sa mohli ozdobiť k sviatočnému stolu alebo na vianočný večierok... A po veľmi dlhom čase som modelku opäť robila ja :) Čo poviete?

ČELENKY

NÁHRDELNÍKY

VENČEK

POLVENČEKY

Chceme vás i upozorniť, že od 20.12.2019 do 6.1.2020 bude prebiehať vianočná dovolenka a dielnička Magaely už bude fungovať len v obmedzenom režime. Ak chcete seba alebo niekoho blízkeho potešiť pod stromčekom darčekom od Magaely, neváhajte a objednávku uskutočnite čím skôr, posledné balíčky pre slovenský trh nesieme na poštu 17.12., pre český a zahraničný trh 10.12. No všetci vieme, ako to je s poštou počas Vianoc, preto čím skôr objednáte, tým viac sa vyhnete vianočnému stresu :)

Veríme, že sa vám ďalší rok s nami páčil a že vás darček od nás potešil... Prajeme vám ešte raz šťastné a veselé Vianoce a úspešný štart do nového roku 2020. Nech je naozaj oveľa krajší a čarovnejší ako ten, čo odchádza :)

Tím Magaely (Miška, Romčo, Baja, Lucka a Nika)

Komentáre

huki nech sa darí:)

2019-12-06 11:40:08

magaela Ďakujeme :)

2019-12-06 12:28:41

daysandjoys Nádhera... a modelka za 100 bodov :)

2019-12-10 15:30:431x

magaela Juuuj, ďakujeme :)

2019-12-11 00:09:27

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

P
magaela
magaela
17238 predaných ks, 4339 hodnotení

Jedného dňa som začala snívať svoj sen a robiť to, čo ma baví... zhmotňovať v tvorbe všetko to krásne, čo je okolo nás. Volám sa Michaela a som tvorca/zakladateľka/vedúca osobnosť dielničky "Magaela", ktorá vznikla v roku 2013 u nás doma v Rakúsku.

Milé nevesty a zákazníčky,

- máte záujem o výrobu svadobného setu či doplnku na prijímanie alebo svadbu na mieru podľa špecifických požiadaviek? Kontaktujte nás čím skôr, výrobné kapacity na rok 2024 sa nám pomaličky plnia

-Aktuálna dĺžka odoslania je do 14 pracovných dní od prijatia platby. Ak Vám doručenie ponáhľa, informujte sa prosím o najbližšom možnom termíne doručenia správou cez vnútornú poštu. Skladové zásoby sú len orientačné

- osobný odber je možný v Bratislave v časti Petržalka

- výroba na mieru je spoplatnená

- ak nie je produkt skladom ale na objednávku, jeho vrátenie je predmetom dohody medzi kupujúcim a predávajúcim.

Tešíme sa na ďalšie krásne spolupráce...S láskou váš Magaela tím

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

 - Vianočná čelenka "čaro imela" - výpredaj z 18€ - 11372226_Vianočná čelenka "čaro imela" - výpredaj z 18€ by magaela
 1 komentárov
 Páči sa 32 ľudom
13 €
 - Vintage náhrdelník "čaro sviatkov" - 11372418_Vintage náhrdelník "čaro sviatkov" by magaela
 Páči sa 24 ľudom
18 €
 - Zimný venček "čas Vianoc" - 11372755_Zimný venček "čas Vianoc" by magaela
 Páči sa 40 ľudom
28 €
 - Zimný polvenček "čaro chladných dní" - 11372848_Zimný polvenček "čaro chladných dní" by magaela
 2 komentárov
 Páči sa 46 ľudom
28 €

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »