Sony prinesie sériu MLB The Show na Xbox

MLB The Show 20

Posledné dni sú naozaj plné zásadných oznámení v hernom priemysle. Dlhší čas kolujú informácie, že PS4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn zamieri po novom roku aj na PC a včera sme sa dočkali ohlásenia cross-playu a integrácie Xbox Live do PS4 verzie Minecraftu.

To však nie sú jediné novinky a práve dnes Sony San Diego v spolupráci s baseballovou ligou MLB oznámilo, že herná séria MLB The Show už nebude exkluzívna pre PlayStation. V rámci obnovenej dohody, ktorú uzavrela organizácia so Sony, sa štúdio zaviazalo vydávať túto sériu aj na ďalšie platformy, pričom v kartách je okrem PC aj Xbox a Nintendo Switch.

Sony ohlasuje, že séria MLB The Show zamieri na ostatné platformy už v roku 2021, teda môžeme rátať s vydaním už na nové konzoly PlayStation 5, Xbox Project Scarlett a… Nintendo Switch, zatiaľ bez informácií o akomkoľvek nástupcovi. Sony dodáva, že kompletné detaily o pripravovaných novinkách uvidíme neskôr.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *