Sony oficiálne oznámilo Minecraft Bedrock Edition pre PS4

Minecraft Master Collection

Krátko po tom, ako sa začal Minecraft Bedrock Edition pre PS4 objavovať v ponuke herných obchodov, prišlo oficiálne oznámenie priamo od Sony.

Spoločnosť na svojom blogu oznámila, že spolu so zajtrajším Buzzy Bees updatom sa hráči na PS4 dočkajú vydania úplne novej verzie Minecraftu. Pobeží na Bedrock Engine, na ktorom už teraz bežia verzie hry pre Xbox One, Nintendo Switch, Windows 10 a mobilné zariadenia. Okrem toho, že to vývojárom uľahčí vývoj ďalších updatov na PS4, znamená to aj cross-play s hráčmi na Xbox One a ďalších platformách. Tí, ktorí vlastnia Minecraft už teraz, sa však nemajú čoho obávať: novú verziu dostanú v rámci zajtrajšieho updatu.

Aktualizácia tiež prináša prístup k obchodu Minecraft Marketplace, kde sú dostupné už teraz rôzne mapy, minihry a sady skinov. Podmienkou, o ktorej sa už ale Sony na blogu nezmieňuje (spomína ju až Microsoft), je prihlásenie k účtu Microsoft Account, ak chcete hrať cross-platformovo.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *