Groupama: Poškodených klientov po výbuchu v Prešove kontaktujeme osobne

09.12.2019 (13:40)

Aktuálny vývoj situácie v súvislosti s poškodeným bytovým domom na Mukačevskej ulici v Prešove v poisťovni Groupama pozorne sledujeme a aktívne riešime s našimi klientmi.

Oddelenie likvidácie identifikovalo byty našich klientov, ktoré by mohli byť zasiahnuté udalosťami z minulého týždňa a snažíme sa s nimi skontaktovať. Zisťujeme rozsah škôd a sme pripravení klientom pomôcť v čo najväčšej možnej miere. V rámci poistenia nehnuteľností poskytneme poškodeným rodinám náhradné ubytovanie podľa potreby a budeme ich sprevádzať celým, zrýchleným procesom likvidácie. Klientom prednostne poskytneme preddavky na poistné plnenie.

Dotknutým klientom, ktorým bol poškodený majetok alebo motorové vozidlá odporúčame, aby:
  1. nahlásili škodu čo najskôr, či už telefonicky na čísle +421 2 208 54 208 alebo e-mailom na info@groupama.sk. Do predmetu správy odporúčame uviesť Mukačevská ulica – Prešov, aby sme vedeli škodovú udalosť identifikovať a vybaviť v zrýchlenej likvidácii.
  2. menšie škody v bytoch či na pristavených vozidlách zdokumentovali, odfotili alebo natočili na video. Škody odstraňujte, prosím, až po ich zdokumentovaní.

Odporúčame majiteľom bytov v okolitých uliciach, aby opätovne skontrolovali poškodené časti v bytoch a bytových domoch, ako sú steny, schodisko, múry, výťahy, všetky energetické prípojky a ďalšie stavebné súčasti.

V prípade otázok je k dispozícii náš Groupama service, na telefónnom čísle +421 2 208 54 208 počas pracovných dní v čase od 8:00 do 17:00 alebo nás môžete kontaktovať e-mailom na info@groupama.sk.

Tlačová správa
 
Zdroj: Groupama, Foto: Ivan Sedlák