Wow! Toto vyzerá na nový filmový hit. A nebude od Marvelu...

Tak toto vyzerá na naozaj vydarenú komiksovú adaptáciu! Už prvá Wonder Woman zaujala, pripravované pokračovanie sa javí ako ešte lepšie!

09.12.2019 12:00
wonder woman, gal gadot, Foto:
Nový film s Wonder Woman bude mať premiéru 5. júna 2020.
debata

Druhé pokračovanie o bájnej bojovníčke konečne mieri na strieborné plátna, pôvodne sa film režisérka Patty Jenkins mal objaviť už v roku 2019. Štúdio Warner Bros. sa rozhodlo až pre ročný odklad. Princezná Diana sa prirúti 5. júna 2020. A podľa prvého traileru to vyzerá tak, že čakanie sa naozaj oplatilo.

Práve Wonder Woman s prvým filmom z roku 2017 zlomila prekliatie DC Comics a filmovým spracovaní o superhrdinoch. Tento komiksový gigant sa dlhodobo trápi so svojimi filmami, ktorým chýba stratégia nakrúcanie, z čoho plynie drvivá kritika zo strany laickej i odbornej verejnosti. V tomto smer DC Comics totálne pohorelo oproti Marvelu, ktorý už dekádu valcuje kiná svojimi filmami.

Vyzerá to tak, že práve ženská hrdina je pre filmové štúdio vykúpením. Nový príbeh sa bude odohrávať v roku 1984, kým jednotka bola v čase prve svetovej vojny. Diváci sa môžu tešiť na akčný, zábavný a dobre spracovaný retro film!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Wonder Woman #Gal Gadot #Wonder Woman: 1984