Šokujúce rozhodnutie Plačkovej. Na Instagrame už len do konca roka a potom koniec...

Zdieľať
Plačková v Instaqueen
Plačková v Instaqueen Foto: TV JOJ

V televízii zažila premiéru svoje show Instaqueen, no bolo z toho fiasku. Pár dní na to oznámila Zuzana Plačková nečakané rozhodnutie. Na Instagrame skončí, nie však na dlho. Chce si však dať pauzu a svojich fanúšikov odstaví od informácií o svojom živote na niekoľko týždňov. Čo stojí za šokujúcim rozhodnutím kráľovnej slovenského Instagramu?

Plačková pritom dokáže vďaka tejto sociálnej sieti zarobiť mesačne viac ako prezident. Na jej konto tak môže pribudnúť v priebehu pár týždňov neuveriteľných 20 tisíc eur. Žije si rozprávkovo, no aj ona sa rozhodla pre pauzu od sociálnych sietí. Týmto rozhodnutím šokovala svojich fanúšikov, ktorým to oznámila pred pár dňami. Inak už som vám hovorila, že som posledný mesiac na Instagrame a potom si dávam dlhšiu dobu pauzu? Tak tí čo to nevedeli, už viete. Je to preto, že som stále obklopená týmto svetom, ktorému sa venujem veľa rokov bez pauzy a už ma to nebaví, nenapĺňa. A cítim, že už potrebujem od toho úplnú pauzu. A tak 2.1. pôjdem na dovolenku úplne bez sociálnych sietí. Žiadne videá, fotky, story, nič. Preto od 1.1. prejdú posledné silvestrovské story a dlhšiu dobu sa nevidíme,“ napísala samozrejme na Instagram Plačková.

Otázne je, aký efekt to bude mať na jej fanúšikov. Predsalen nenapísala, koľko si od Instagram pauzu dáva. Jedno je však isté, že si profil zrejme nevymaže. To by mohlo pre podnikavú brunetku dopadnúť nie veľmi dobre. Nehovorí sa predsalen tak nadarmo – zíde z očí, zíde z mysle. Plačková má pritom na Instagrame takmer 600 tisíc followerov, ktorí doslova hltajú jej príspevky a príbehy. Snáď za pár týždňov na svoj idol nezanevrú. A možno je dôvodom jej rozhodnutia aj neúspech jej show na Jojke, ktorá totálne prepadla a sledovalo ju len 100 tisíc fanúšikov.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom