Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 4. december 2019

Prvú prírodnú kozmetiku založila vďaka vlastným problémom s pleťou. Dnes je považovaná za legendu a jej prírodnú značku zbožňuje celý svet

Dlhodobo ťa trápia problémy s pleťou? Skúšala si na svoju pleť už hádam všetko a nič nezaberá?

Prvú prírodnú kozmetiku založila vďaka vlastným problémom s pleťou. Dnes je považovaná za legendu a jej prírodnú značku zbožňuje celý svet

Dlhodobo ťa trápia problémy s pleťou? Skúšala si na svoju pleť už hádam všetko a nič nezaberá? To isté zažívala pred 60 rokmi aj vtedy mladá Annemarie Lindner. Ani lekári jej nedokázali pomôcť. Preto si vytvorila vlastnú kozmetiku, ktorá je taká čistá, že ju môžeš aj zjesť. Dovolila by si si to s kozmetikou, ktorú máš práve v kúpeľni? 

 

,,Čo nemôžem zjesť, si nedám na tvár”

To je slávny výrok Annemarie Lindner, ktorého sa držala celý život. Preto hľadala pomoc v prírode. Namiešala si mastičky z prírodných ingrediencií, vyskúšala ílovú masku a výsledok ju prekvapil. Jej tvár sa zázračne vyliečila. Rozhodla sa, že pomôže aj ostatným ľuďom, ktorí majú špecifickú pleť. Začala vyrábať prírodnú kozmetiku

Vieš, čo sa stalo? Jej produkty sa osvedčili. To bol ten moment, kedy sa rozhodla, že svoju kozmetiku začne predávať vo veľkom. Zrodila sa jedna úspešná značka. Prírodná kozmetika Annemarie Börlind funguje už 60 rokov a pozná ju celý svet. Na nemeckom trhu predbehla značky ako je napríklad La Mer či Chanel. A to bola na úplnom začiatku jedna mladá dievčina, ktorá mala problémy s pleťou a našla pomoc v prírode. 

kozmetika 1

Táto práca je pre nás poslaním

„Prírodná kozmetika nie je len moderný BIO trend. Je to hlavne o postoji k sebe samým. Je to o rozhodnutí životného štýlu, zdravia, krásy a tiež vlastného postoja k prírode a ochrane našej planéty“ hovorí Henrieta Martinková, ktorá vedie firmu s výhradným zastúpením pre značku Annemarie Börlind na slovenskom a českom trhu. Firmu riadi spolu s manželom a na prírodnú kozmetiku nedajú dopustiť. Svoju prácu vnímajú ako poslanie s odkazom pre mladé generácie. 

 

kozmetika 2Henrieta Martinková spolu s manželom Jánom, s ktorým riadi firmu a ich synom.

Henrieta Martinková je okrem iného beauty expertkou na prírodnú kozmetiku. Vo videu si môžeš vypočuť jej rady a inšpirácie, ako sa starať o pleť. Okrem toho vysvetľuje, v čom sú benefity prírodnej kozmetiky oproti klasickej kozmetike.


 

Mladí ľudia chcú bio kozmetiku, ktorá je čistá a stojí na etických princípoch

Popularita prírodnej kozmetiky každý rok rastie a to nielen u mladých. Ľudia si až teraz začínajú uvedomovať, čo Annemarie vedela už pred 60 rokmi. Že chémia na tvári nemá čo robiť. Preto sa prírodná kozmetika Annemarie Börlind celé roky vyrába z čisto prírodných ingrediencií. Neobsahuje žiadne sulfáty, parabény, parfumované ani ostatné zložky, ktoré by si si na tvár nechcela dať. Vychádza to zo samotnej filozofie značky Annemarie Börlind.

Mladí ľudia ju milujú hlavne preto, že sa netestuje na zvieratách a pochádza z organického hospodárstva. Vieš, čo najviac oceňujú? Že všetky produkty sú vegetariánske aniektoré dokonca vegánske. Ako základ používajú prirodzene čistú, pramenitú vodu z vlastného prameňa, ktorý vyviera z hĺbky 166 metrov v Čiernom lese, neďaleko sídla spoločnosti.

Ako pomôcť svojej pleti v tomto období?

Výbornou radou pre aktívne ženy, ktorých pleť potrebuje vypnúť, regenerovať, a zároveň hydratovať pleť v tomto počasí,  je rada LL REGENERATION. Stres, nedostatok spánku, namáhaná pleť - táto rada je pre modernú ženu okolo 30tky ako stvorená. Dokonca redukuje aj prvé príznaky starnutia, čo sa veľmi hodí, však? Teraz v decembri je možné dopriať si túto radu formou vianočného balíčku a spraviť si radosť pod stromček. V ponuke je denná starostlivosť  a nočná starostlivosť.

kozmetika 3Rada LL REGENERATION pre pleť, ktorá potrebuje regeneráciu a redukciu jemných vrások

Ak potrebuješ svoju tváričku hydratovať a dať jej potrebný jas, vyskúšaj radu ENERGY NATURE pre potreby mladej pleti. Pleť potrebuje energiu a vitamíny aj v mladom veku. Rada ENERGYNATURE je venovaná práve ženám vo veku 20 - 30 rokov. Oceníš hlavne sérum na vačky pod očami, ktoré zmierňuje opuchy a redukuje tmavé kruhy pod očami. 

 

kozmetika 4Sérum na očné vačky a kruhy pod očami pre mladú pleť ENERGY NATURE

Svoju kozmetickú rutinu by si mala doplniť aj o špeciálnu starostlivosť, ktorá je koncentrovanejšia ako bežné produkty. Chceli by sme vypichnúť hlavne Energizer z pomarančových kvetov, ktorý je ideálny pre unavenú pleť bez jasu. Dodá jej všetko potrebné - vitamíny a energiu, ktorú mladá pleť potrebuje. 

 

kozmetika 5Energizer z pomarančových kvetov pre pleť, ktorá potrebuje vitamíny a energiu

 

2451

Súvisiace články