Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 1. december 2019

Hermés Carré Club sa vracia do Paríža

Carreau du Temple sa nachvíľu stane domovom krásnej, farebnej výstavy venovanej klasickej šatke Hermés, z ktorej sa v priebehu rokov stal symbol luxusu a nadčasovej elegancie. Sviatočný pop-up, ktorý je venovaný tomuto ikonickému kúsku sa už objavil vmetropolách po celom svete, vrátane New Yorku, Milána, Toronta či Singapuru, no tento rok sa vracia naspäť domov, do Paríža.

Hermés Carré Club sa vracia do Paríža

Carreau du Temple sa nachvíľu stane domovom krásnej, farebnej výstavy venovanej klasickej šatke Hermés, z ktorej sa v priebehu rokov stal symbol luxusu a nadčasovej elegancie. Sviatočný pop-up, ktorý je venovaný tomuto ikonickému kúsku sa už objavil v metropolách po celom svete, vrátane New Yorku, Milána, Toronta či Singapuru, no tento rok sa vracia naspäť domov, do Paríža.

Odvtedy čo v roku 1935 vznikla ikonická “Le Carré,” čiže šatka, ubehlo veľa rokov, vystriedalo sa nespočetné množstvo trendov, no farebná šatka odolala a to bez toho, aby stratila svoju identitu. Najpopulárnejší rozmer má 90x90 cm a dá sa nosiť na najrôznejšie spôsoby- vo vlasoch ako turban, ako čelenka, okolo bokov namiesto opasku, ale aj na krku či na kabelke. Tento kúsok, šatka Twilly, sa stal synonymom luxusu aj značky Hermés. Vyniká pritom tými najrôznejšími motívmi od umenia cez cestovanie až po zvieratá, abstraktné a fantazijné výjavy. Istú dobu boli tieto šatky určené výhradne ženám, avšak to sa postupom času zmenilo a dnes má Hermés v ponuke špeciálne dizajny aj pre pánov. Dostupné sú aj v niekoľkých materiáloch vrátane kašmíru, hodvábu či bavlny.

h1

Výstava Hermés Carré Club vzdáva poctu tomuto symbolu značky. Nejde však iba o obyčajnú výstavu archívnych a moderných kúskov. Táto expozícia ponúka interaktívne aktivity ako workshopy a diskusie. Nahliadnuť budete môcť aj do výrobného procesu jednej šatky, ktorý sa bude odohrávať priamo pred vašimi očami, naživo. Okrem toho budete mať príležitosť stretnúť dizajnérov, ktorí majú na starosti dizajn carré a prehodiť s nimi pár slov. To však nie je všetko. V sekcii s názvom Carré Café si budete môcť vychutnať živú hudbu a chutné drinky, zatiaľ čo v Carré Park si budete môcť zakorčuľovať. V Carré Cut vás zase odborníci naučia, ako správne si šatku uviazať na tie najrôznejšie spôsoby. Najfascinujúcejšia časť výstavy je však Carré Mania, kde si budete môcť vytvoriť svoju vlastnú Hermés šatku!

h2

Hermés Carré Club je pre verejnosť otvorená od 29.novembra do 8.decembra, takže pokiaľ máte cestu do Paríža, určite nevynechajte túto unikátnu výstavu, z ktorej si môžete navyše odniesť vlastnoručne vyrobený darček, či už pre seba alebo svojich blízkych. Vstup je pre verejnosť zdarma, no je potrebná rezervácia.

1372

Súvisiace články