Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hana Gregorová dala Koptíkovi druhú šancu, teraz sa začína strácať pred očami!
Zdielať na

Hana Gregorová dala Koptíkovi druhú šancu, teraz sa začína strácať pred očami!

Archívna reportáž

Skutočne nikto nečakal, že 67-ročná herečka Hana Gregorová, vdova po Radkovi Brzobohatom, dá šancu Koptíkovi po tom, čo jej vyrobil obrovskú hanbu. Stalo sa. Otázne je, či jej vzťah prospieva, alebo naopak.

V uplynulých dňoch sa slovenská herečka objavila na charitatívnej mikulášskej akcii a prekvapila nielen infantilným pulóvrom s Mickey Mouseom, ale aj evidentne pochudnutou postavou a prepadnutými lícami, píše portál Expres.cz.

Pred dvomi rokmi prešla po rozchode s 35-ročným Ondřejom Koptíkom peklom. Odkopnutý milenec sa neostýchal vytiahnuť aj najintímnejšie detaily z ich spolužitia.

Takto zažiarila herečka pred rokom na plese:

Nikto neveril, žeby mu to dokázala niekedy odpustiť, no Hana šokovala. Koptíkovi odpustila a dokonca ho prijala späť. Zrejme sa dokázal pre svoju lásku vzdať aj drog, ktoré mu herečka vyčítala. Práve tie mali byť aj príčinou rozchodu.

Gregorová sa onedlho stane babičkou, jej syn Ondřej čaká s krásnou manželkou Taťánou prvé dieťa. Hana ale pôsobí skôr tak, že ju niečo trápi. Výrazne schudla a líca ma úplne prepadnuté. Dokonca niektorí tvrdia, že v jej očiach vidno smútok. Herečka sa ale snaží rozdávať úsmevy na všetky strany, možno bolo radikálne chudnutie cielené a ona je spokojná. Ostáva dúfať, že podobnú potupu, ako pred dvomi rokmi, už nikdy nezažije.

Súvisiace články

Najčítanejšie