Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľké tajomstvo Karla Gotta! Obrovskú dilemu vyriešil TAKTO, spomína režisér!
Zdielať na

Veľké tajomstvo Karla Gotta! Obrovskú dilemu vyriešil TAKTO, spomína režisér!

Archívna reportáž

Sú to už vyše dva mesiace, čo sa stal svet chudobnejším o jeden obrovský talent. Karel Gott podľahol vážnej chorobe, no zo sŕdc ľudí nezmizne nikdy. Spomínajú aj jeho priatelia.

Jedným z priateľov zosnulého Karla Gotta (†80) bol aj režisér Jiří Adamec. Zaspomínal si na moment, keď pomáhal Karlovi vyriešiť veľké dilemu spojenú s otcovstvom, píše portál Ahaonline.cz.

Prvé dve dcéry maestra Gotta neboli splodené v manželstve a dokonca Karel nejaký čas o dcérach, ktoré má s dvomi rôznymi ženami, ani nevedel.

Karel Gott zomrel 1. októbra:

Potom do jeho života vstúpila Ivana a všetko sa zmenilo. Karel si vzal Ivanu Macháčkovú za manželku a splodili dve dcéry, dnes už tínedžerky Charlotte Ellu a Nelly Sofiu. Práve narodenie staršej Charlotte ale prinieslo spevákovi do života zásadnú otázku.

Adamec si zaspomínal na to, ako za ním Karel prišiel a pýtal sa ho, či má byť pri pôrode. "Bol to, myslím, Karel Svoboda, ktorý mu vravel, žeby to nemal robiť, pretože sa mu žena môže akosi sprotiviť alebo odcudziť, že to proste zmení ich vzťah. Ale ja som mu tvrdil, že opak je pravdou," hovorí Adamec o tom, ako Karlovi poradil.

On sám si po pôrode vážil svoju ženu ešte viac, ako predtým. Zrejme Adamcova rada zapôsobila, lebo Gott napokon skutočne pri pôrode bol. "Prežíval som to celý deň aj noc, vlastne až do tej pol siedmej, keď som sa rozhodol byť pri tom s Ivanou. A videl som niečo, čo som v živote nevidel! A to umocnenie je v tom, že je to moje. Že vidím, ako ten človiečik uvidí svet a je môj," vyjadril sa v roku 2006 o silnom zážitku Karel Gott.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie