Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dlhých 25 rokov si neodlíčila riasenku: Keď lekár uvidel jej oči, zostal v šoku!
Zdielať na

Dlhých 25 rokov si neodlíčila riasenku: Keď lekár uvidel jej oči, zostal v šoku!

Zdroj: Profimedia

Ako mohla niečo také vôbec dopustiť? Kvôli vlastnej lenivosti takmer oslepla!

Takmer každá žena, ktorá sa stará o svoju krásu, vie, aké dôležité je dôkladné odlíčenie a vyčistenie pleti pred spaním. Táto Austrálčanka si poriadne neodlíčila očný mejkap polovicu svojho života, chýbalo len málo a mohla prísť o zrak!

Theresa Lynch (50) zo Sydney vyhľadala lekára po tom, ako ju začali neznesiteľne svrbieť a bolieť oči. Vyskúšala rôzne voľnopredajné očné kvapky, ale nič nepomáhalo.

Profimedia

Keď lekár po vyšetrení zistil, z čoho vznikol Theresin problém, nemohol tomu uveriť. Neustále nanášanie vodeodolnej riasenky, ktorú si nikdy poriadne neodlíčila, spôsobilo, že jej kúsočky sa postupne hromadili pod očnými viečkami. Táto vrstva farby a nečistôt oči postupne poškodzovala a žena mala veľké šťastie, že lekárom sa podarilo zachrániť jej zrak.

“Moje viečka boli opuchnuté, ťažké a boľavé. Nemala som dopustiť, aby to zašlo tak ďaleko,” dodáva žena, ktorá si uvedomila čo si spôsobila, až vtedy, keď jej lekár povedal, že mohla oslepnúť.

Theresa sa spolu s lekármi rozhodla zverejniť jej poškodené oči, aby boli silným varovaním pre ďalšie ženy. Uf, tak toto je naozaj silná káva!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie