Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Gottovej manžel dostal od milenky košom a chystá sa spraviť TOTO! Alebo nie?!
Zdielať na

Gottovej manžel dostal od milenky košom a chystá sa spraviť TOTO! Alebo nie?!

Zdroj: facebook/TT

Neuveriteľné zvraty sa dejú v manželstve Dominiky Gottovej a Tima Tolkkiho. Minulý týždeň sa Dominika rozhodla pre rozvod po tom, čo manžela prichytila in flagranti s mladučkou Mexičankou. A začali sa diať veci.

Dominike praskli nervy a ušla z Fínska do rodného Česka. Timo sa síce tváril nešťastne, no nesadol na lietadlo do Prahy, ale do Mexika. Je jasné, za kým.

Svoju cestu dôkladne dokumentoval na Facebooku, keď pridával status za statusom. Zaklincoval to vetou o tom, ako sa poriadne opil a plánoval stretnutie s mladou milenkou Claudiou Pearl.

Claudia zverejnila pred mesiacom svoj prvý singel:

Potom ale prišla doslova spŕška statusov, ktoré Timových fanúšikov nielen znepokojili, ale aj nahnevali. Timo sa totiž začal "opúšťať" a pridával správy o tom, že jeho nová láska je v skutočnosti zadaná. "Cítim sa zle, pretože ma po celú dobu klamala. Ľudia vravia, že má priateľa," vylieval si srdce ženatý Tolkki.

Pridal aj správy o tom, že si ho zablokovala na Facebooku a dokonca si vraj vybavila aj súdny zákaz priblíženia Tima k jej osobe. Timo už aj začal vypisovať, ako sa v januári vráti späť ku svojej manželke Dominike. O pár statusov ďalej sa ale všetko zmenilo. "Práve som komunikoval s Claudiou a zajtra sa opäť stretneme a dokončíme našu skvelú hudbu. Som tu, bolo by také hlúpe neurobiť to. Má úžasný hlas," vyznal sa Timo s obdivom ku mladej speváčke.

No potom akoby sa Timo vrátil v čase, začal opäť vypisovať, že Claudia má priateľa, poprosil ľudí o podporu v "ťažkých časoch". "Prestaňte na ňu útočiť, myslím, že sa už nikdy neuvidíme, čo je škoda, lebo sme spolu zložili pár skvelých piesní," napísal Tolkki.

Jednu z nich zverejnila na Facebooku Tolkkiho dcéra Nina:

Nakoľko sa práve nachádza v manickej fáze svojej psychickej poruchy, ako tvrdí Dominika, podobných statusov bude zrejme pribúdať a nebude jasné, kde je pravda. Je totiž viac než isté, že v tomto prípade hrá veľkú rolu aj alkohol.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie