Aký je šofér - riskantný? Pozrite, čo to o ňom prezrádza

Fotogaléria
Zdroj: iStockphoto

Všímajte si ako sa správa pri šoférovaní! Tu je dôvod!

Predtým, ako začnete randiť s novým mužom, oplatí sa nechať previesť v jeho aute. Nie preto, aby ste zistili, aké je jeho auto, ale preto, aby ste si všimli jeho reakcie a spôsob šoférovania. Od toho, ako sa správa ne ceste, môžete odvodiť mnohé – čo by ste sa inak tak skoro nedozvedeli.

Tlačenie sa na auto pred ním, blokovanie iných, náhle a prudké pridávanie plynu, bezohľadné správanie, predvádzanie sa, nadávanie ostatným vodičom – to všetko je znakom, že mu chýba empatia a má problém s vlastným sebavedomím. Podľa týchto spôsobov jazdy veľmi ľahko zistíte, že váš potenciálny partner je sebec.

Nestará sa o tom, že ostatných vystavuje nebezpečenstvu, hľadí v prvom rade na seba. Ak si všimnete na vašom priateľovi, že takýmto spôsobom a opakovane jazdí, urobíte najlepšie, keď sa čo najskôr zo vzťahu vymaníte.

Neverte tomu, že sa zmení

Niektoré ženy si myslia, že dokážu zmeniť muža a takéto správanie po čase z neho vyprchá. Ak si však myslíte, že z narcistického seba urobíte milujúceho oddaného manžela, ste na omyle.

Problémom je, že sebeckí muži vedia dosť dlho maskovať svoje skutočné správanie a naturel. Pretvarujú sa tak, že si môžete myslieť, že randíte s najúžasnejším a dokonca veľmi empatickým mužom. Po mesiacoch alebo rokoch, keď zistíte, že je to ináč, môže už byť neskoro.

Zábavný, úspešný, ale bez empatie

Navyše, sebec je často veľmi zábavný, dokáže rozosmiať celú spoločnosť. Opäť je to hraná forma spoločenskosti, ktorá mu len „mastí“ jeho porušené sebavedomie. Najdôležitejšie je, ako sa k vám správa, keď ste sami alebo keď máte problém. Vtedy často zistíte, že nie je empatický, nepočúva vás, vaše zážitky a problémy bagatelizuje alebo ignoruje.

Postupne vás zničí

I keď narcista môže byť úspešný, bohatý, život s ním je smutný, osamelý a plný ubližovania. Takýto muž vám na začiatku vzťahu znesie modré z neba, aby si vás získal, ale potom postupne odhaľuje svoje negatíva, až nakoniec zistíte, že ubližuje nielen vaším citom, ale aj sebavedomiu, že z vás robí „handru“, neváži si vás a potrebuje vás len na to, aby ste zvyšovali jeho sebavedomie.

Preto je veľmi dôležité všímať si už od začiatku vzťahu druhy správania, ktoré vás ochránia od bolesti. Takým je aj spôsob šoférovania.