Biele tričko – praktické, funkčné a nadčasové!

Sú také trendy kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy a možno ich obliecť celoročne. K nim patrí biele tričko, ktoré je zároveň unisex, pohodlné a ľahko kombinovateľné v rôznych outfitoch. Bielou sa vraj nedá nič pokaziť! Sú však aj takí experti, a preto by sme radi nahliadli na tú nevídanú krásu bielych tričiek.

Aktuálne v zimnom období sa viac zameriavame na výber bielych tričiek s dlhým rukávom alebo tzv. nátelníkov. Vhodné sú aj v prechodnom období, keď si viac musíme chrániť oblasť krížov, podbrušia, ale aj dekoltu.

Mnohé z modelov sú nielen v priliehavom strihu, ale dosahujú perfektné termoregulačné vlastnosti. Dôležité je, aby odvádzali pot, poskytli príjemný pocit tepla a sucha. Takéto tričká sú z termovlákien a pokryté špeciálnou antibakteriálnou vrstvou. Vyzerajú jednoducho, no pri pár dobrých ťahoch ich nemusíte skrývať len pod oblečením.

Dokážte, že ste krásna a zvodná aj v jednoduchom outfite, kde základ tvorí biele tričko

Oprášte zo skrine pohodlné, tmavomodré rifle, ideálne slim strihu. Zapášte si tričko do riflí, ak je možné, trochu ho ponaprávajte (stiahnite) na ramenách, aby ste pôsobili viac sexy. Biele tričko zjemňuje výrazný look večerného líčenia a perfektne sa hodí k tmavočerveným nohaviciam, ku kostýmu či k sukni. Je to veľmi ženské a zároveň neprehliadnuteľné.

Veľmi nekombinujte, ide o to, aby biela zostala v popredí. Preto sa zamerajte aj na úpravu vlasov. Ak ich máte dlhé a husté, zvoľte radšej účes v drdole, alebo ich upravte žehličkou. Môžete použiť jeden masívnejší náhrdelník alebo voľne visiace náušnice. Taktiež svoje biele tričko nezakrývajte kabelkou cez rameno.

Dbajte na čistotu a sviežosť veľmi jemných vlákien funkčného bieleho trička. Na to je zvlášť citlivý nielen materiál, ale aj okolie…

Foto: pixabay.com