Šmolková maska

15:57

Rada vyskúšam novú pleťovú masku. Milujem ich a miniem ich dosť. A vôbec to nepovažujem za zle investované peniaze, pretože pleť sa mi po každom použití poďakuje. Masky Freeman sú všeobecne obľúbené a ich ponuka sa pomaly rozrastá. Dávnejšie som mala avokádovú, ktorá ma síce dosť štípala, ale veľmi dobre čistila pleť. Preto som skúsila aj antistresovú masku s minerálmi z Mŕtveho mora. Prvý raz som si ju kúpila niekedy v roku 2014. Odvtedy skončila v košíku niekoľkokrát. 

Freeman Feeling Beautiful antistresová pleťová maska

 antistresová pleťová maska

Freeman Feeling Beautiful antistresová pleťová maska zloženie


Freeman Feeling Beautiful antistresová pleťová maska ma zaujala výrazným modrým obalom. Niekedy naozaj platí, že nakupujú oči a aj vďaka tomu neraz získam viac ako zaujímavý kozmetický produkt. Nie raz sa mi stalo, že sa z neho vykľuje miláčik :) Asi sa budem opakovať, ale pleťová maska mi doma nesmie chýbať, pretože dokáže divy.

Na maskách tejto značky sa mi páči, že si môžete vybrať veľké balenie v tube alebo malé 15 ml balenie. Aj keď, povedzme si to úprimne, tých 15 ml vôbec nie je málo. Postačí na skúšku, či maska sadne a potom si pokojne môžem vybrať aj veľké balenie bez strachu, že by som s ňou mala problém. Ako som spomenula, pri avokádovej som mala problém s tým, že po každom použití pleť štípala a občas bola aj jemne začervenaná. Nepríjemné pocity vynahradil dokonalý pocit čistoty, ale masku by som si v plnom balení nekúpila. Rovnako ich rada nosím aj na dovolenku, kde si neviem predstaviť týždeň a viac bez pleťovej masky.

Antistresová maska je v peknom obale a jej obsah mi vystačí na 2 - 3 použitia. Je tak šmolkovo modrá a hustá, perfektne sa nanáša ako prstami, tak štetcom. Vonia nevtieravo a pekne, nie je umelá ani nepríjemná. Pri nej som mala šťastie, že na pleti neštípala. Bola to veľká úľava. Musím povedať, že ma milo prekvapilo a tiež potešilo, že priniesla podobné výsledky ako avokádová maska. V prvom rade pleť hĺbkovo vyčistí a zmatní. Je to vidno aj na krajších póroch, aj na jasnej žiarivej pleti. Pôsobí oddýchnuto a sviežo, linky sú vyhladené.

Plusy:
  • malé a veľké balenie
  • pekné obaly
  • pekne vonia
  • hustá, dobre sa nanáša aj prstami
  • na pleti ma neštípala
  • čistí, uvoľňuje póry, zmatňuje, osviežuje pleť, vyhladzuje linky
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Masky Freeman nájdete v rôznych eshopoch za veľmi príjemné ceny.

Akú Freeman masku ste už skúsili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe