Spoločnosť 05. január 2020

Krotitelia displejov aj bestseller Vladimíra Palka Levy prichádzajú

Postoj
Postoj
Nenašli ste pod stromčekom vytúženú knihu? Kúpte si ju výhodne v našom internetovom obchode.
Nenašli ste pod stromčekom vytúženú knihu? Kúpte si ju výhodne v našom internetovom obchode.
Postoj

Postoj

Krotitelia displejov aj bestseller Vladimíra Palka Levy prichádzajú

Počas roka sme usilovne pracovali na tom, aby sme vám mohli ponúknuť hodnotné knihy z nášho vydavateľstva

Pre rodičov a všetkých, ktorým záleží na tom, aby nám displeje neukradli deti

Obľúbená autorka Slávka Kubíková sa po svojej knihe Klub nerozbitných detí zahĺbila do hľadania návodu na to, ako sa preniesť cez zložitú úlohu dnešných rodičov – vychovať svoje deti tak, aby zvládli nástrahy digitálneho sveta. Ovocím jej úsilia je titul Krotitelia displejov.

Nenechajte si ujsť bestseller Vladimíra Palka, ktorý ocenil Sv. Otec Benedikt XVI.

Levy prichádzajú sú prenikavou analýzou protikresťanských trendov naprieč Európou a Amerikou. Vladimír Palko do každej kapitoly doplnil informácie o ďalšom vývoji doma aj vo svete. V roku 2015 knihu v osobnom liste autorovi ocenil emeritný pápež Benedikt XVI. V liste napísal: „Vďačne vidím, s akou jasnosťou ste opísali a posúdili súčasnú situáciu v Európe a Amerike.“

Krásna kniha o múdrosti, viere a stálosti pre všetkých

Buď, kde si je kniha, ktorú sme vydali v našom vydavateľstve z čistej radosti. Veľmi nás totiž potešili reakcie čitateľov a sami sme boli oslovení tým, čo sa podarilo jej autorovi. Tešíme sa, že slovenské vydanie sa ujalo, túto knihu dávame často ako darček našim návštevám a skutočne ju môžeme odporučiť, a to nielen na pôst či advent, ale každému a v každom čase.

Diár pre všetkých, ktorí túžia po vnútornom pokoji

Aj tentoraz sme pre vás nachystali praktickú pomôcku na budúci rok: Diár 2020: Ora et Labora, ktorý sme pripravili spolu s bratmi benediktínmi. Tí vám jeho prostredníctvom priblížia poriadok modlitby a práce, ktorý je cestou k rovnováhe v živote. Ovocím tejto cesty je dnes taký vytúžený pokoj.

O údajnom raji, ktorý, našťastie, padol

V rámci 30. výročia Novembra '89 sme vydali knihu nášho spolupracovníka Jozefa Hajka Krvavá cesta do raja. Autor v nej zmapoval korene komunizmu vo svete a na Slovensku a aké boli kroky jeho predstaviteľov, keď nakoniec získali moc. Kniha je unikátna tým, ako prepája slovenské dianie s medzinárodným kontextom.

Detskí hrdinovia v podaní Daniela Heviera

Svet čaká na deti je nevšedná detská kniha od Daniela Heviera. Autor ju aj ilustroval a pozval do nej pozoruhodné deti, ktoré vedia, čím a kým chcú byť, a napriek svojmu mladému veku dosiahli výnimočné výsledky a úspechy. 

„Sú to detské osobnosti, ktoré môžu podnietiť čitateľov k tomu, aby objavili svoje schopnosti, aby zúročili svoj talent, aby prežívali radostné a aktívne detstvo,“ vysvetlil pán Hevier.

Ďalšie výnimočné knihy a výhodné balíky pre rodiny a farnosti

V našom eshope nájdete aj výhodnú ponuku kníh v balíkoch 5 ks + 1 a 10 ks + 3 zdarma, vďaka čomu môžete u nás naše knihy kúpiť najvhodnejšie. 

Do pozornosti vám dávame aj nasledujúce tituly:

Vybrať si môžete aj krásnu knihu 21 foto-príbehov politických väzňov, ktorí aj v neslobode dokázali nájsť pokoj a vnútornú slobodu, pod názvom 
Pokojní v nepokoji či strhujúci príbeh o doteraz nepoznanom zápase pápeža Pia XII. s nacistickým režimom v Nemecku Cirkev špiónov.

Ponúkame aj naše pôvodné tituly z uplynulých rokov. Napríklad knihu zaujímavých rozhovorov so slovenskými biskupmi v zahraničí Choďte do celého sveta, bestseller Slávky Kubíkovej o výchove Klub nerozbitných detí, knihu o hlavných protikatolíckych mýtoch Vyriekli krivé svedectvo, knihu o prichádzajúcich výzvach pre kresťanstvo v západnom svete Benediktova voľba či poslednú bodku v prípade Cervanová – Hra sa skončila.

Ďakujeme vám za dôveru a prajeme pekné čítanie.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia
Diskusia