Znamenia, ktoré len s ťažkosťami navonok prejavujú svoje pocity

Každý z nás prežíva životné situácie inak. Sú znamenia zverokruhu, ktoré okolo svojich pocitov postavili "akýsi" múr, za ktorým svoje emócie pred svetom ukrývajú.

06.12.2019 09:00
žena, smútok, samota Foto:
Sama so svojimi pocitmi.
debata

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelca patria skôr k extrovertom. Ich pozitívny prístup k životu a túžba po dobrodružstve sú nákazlivé. V spoločnosti sa toto znamenie cíti výborne. Ak však ide o prejavovanie pocitov, zo strelca sa stáva introvert takmer zo sekundy na sekundu. Emócie dokáže strelec len s ťažkosťami jasne definovať, je pre neho nesmierne ťažké ukázať či priznať svoje slabosti týkajúce sa pocitov. Skrýva pocity veľkého šťastia, smútku či zamilovanosti.

Vodnár

Vodnári nechajú len minimum ľudí nahliadnuť do svojho emocionálneho sveta. A hoci majú bohatí emocionálny život, nepúšťajú ho von, prežívajú ho iba vnútorne. Ak prežijú priveľmi emocionálny zážitok, dokážu sa k nemu vo svojom vnútri vracať ešte mesiace. Prehrávajú si udalosti, ktoré ho vyvolali, stále dookola. Keď ide o nepríjemné emócie, je to pre vodnára pomerne stresujúce a na dlhý čas.

Býk

Emócie dokážu býka vnútorne prevalcovať. Prečo? Býk patrí k znameniam, ktoré sa skôr spoliehajú na hlavu než na city. Miluje stabilitu a bezpečie. Čo k svojmu životu rozhodne býk nepotrebuje sú šialené emócie, ktoré ho vyvedú z rovnováhy. Hnev, smútok, radosť či ošiaľ býk vnútorne analyzuje a uzatvára v sebe.

Panna

Ide o zvlášť praktických ľudí. Aby sa vyhli riskovaniu, že sa nechajú ovládnuť emóciami, všetky svoje kroky si dôkladne plánujú vopred. Panny sú majstrami sebaobrany, pocity, ktoré nevedia uchopiť, ich znepokojujú. Tento strach robí ľudí narodených v znamení panny skôr chladnejšími, než vrúcnymi. Navonok sa správajú predovšetkým racionálne, aj z toho dôvodu, aby sa vyhli konfliktom spôsobených neprimeranými emóciami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #emócie #pocity #znamenia zverokruhu

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....