Aktuálne trendy v jesennom a zimnom líčení

Chladné až mrazivé obdobie nie je inšpiráciou pre žiadnu z nás. Našťastie, tohtoročná jeseň bola rekordne teplá. Možno ešte stále uplatňujete v líčení trendy z tohtoročnej letnej sezóny. Znie to celkom prekvapivo, ale v jesennom a zimnom líčení je pre tento rok toľko inšpirácií, až si ich zaľúbite. Predstavujeme vám niekoľko aktuálnych trendov!

Make-up do dažďa

Dôraz sa kladie na líčenie očí, pier a na výber vhodnej gélovej manikúry. Vo všeobecnosti môžeme povedať, že túto sezónu vládne líčeniu silný perfekcionizmus a zmysel pre detail. Hoci základom pre akékoľvek líčenie je dokonalý mejkap, túto sezónu sa , žiaľ, ocitá v úzadí.

Dokonale to vystihuje kompaktný púdrový Vichy make up na zjednotenie pleti a zakrytie drobných nedostatkov. Má vysokú kryciu schopnosť, no aj tak ho nevidieť! A to je pre tohtoročné jesenné líčenie tým najdôležitejším.

Vichy Dermablend Covermatte

Pery, oči a trblietky?

Pri líčení očí a pier by ste mali dodržiavať nasledujúce zásady. Dôraz sa kladie na jasne definované geometrické tvary a výrazy (oblúk, kruhový, pozdĺžny a pod). Uplatňujú sa len jasné akcenty a z farieb je v kurze sýtočervená a fialová.

Pastvou pre líčenie očí sa pre vás stane BH cosmetics s pestrými paletkami očných tieňov a rúžov. Dôležité sú sýte pigmentové farby, ktoré sa nebudú rýchlo stierať a vydržia vám aj po celý vianočný ples. Líčenie si máte užívať, má byť prostriedkom na zvýraznenie toho, čo je na vás najkrajšie.

BH Cosmetics Shaaanxo

Na pery môžete naniesť výrazný fialový rúž a v rovnakom odtieni vytvoríte očné dymové líčenie. Tiahne sa celým dolným, ale aj horným viečkom, pričom ho zakončuje výrazný oblúk tesne pod obočím.

Ani na obočie sa túto sezónu neaplikuje len klasická čierna či hnedá farba. RefectoCil šetrná farba na obočie a riasy dodá vášmu pohľadu hĺbku pri správne nakombinovanom odtieni red alebo chestnut.

RefectoCil Eyelash and Eyebrow

Nezabúdajte ani na správne natočenie a objem rias. Maskara The One Eyes Wide Open značky Oriflame dokonale tvaruje a jemnými ťahmi pôsobí na každú riasu od korienkov až ku končekom.

Oriflame The One Eyes Wide Open

Dôležitá je v jesennom a zimnom líčení červeň na líca, presnejšie v módnych odtieňoch jemnej ružovej. Aj túto sezónu sa na tvár a telo aplikujú rôzne flitre, kamienky a trblietky. Všetko s mierou, ohľadom na váš vek a postavenie. Má to byť predsa príjemné dámske líčenie, nie lacná maškaráda!

Foto: notino.sk