Penta sa po novom pri kanceláriách púšťa aj do flexibilných prenájmov v rámci svojich administratívnych budov.

Coworkingový koncept uvedie v bratislavskej Jurkovičovej teplárni, teda v národnej kultúrnej pamiatke, ktorú renovuje v rámci výstavby Sky Parku v centre Bratislavy.

V Česku ponúkne developer kancelárske priestory riešené týmto spôsobom v rámci projektu Churchill.

Pre klientov, ktorí nechcú štandardné kancelárie 

Svoj koncept flexibilného prenájmu Penta nazvala Base. V prípade Churchillu ponúkne 2-tisíc štvorcových metrov kancelárskych priestorov, začiatkom roku 2020. V Jurkovičovej teplárni to bude dvojnásobok, s otvorením po dokončení rekonštrukcie koncom budúceho roka.

„Chceme osloviť klientov, pre ktorých štandardný model prenájmu kancelárii nie je optimálny. Našou víziou je vytvorenie dynamického pracovného priestoru, ktorý prepojí viaceré odlišné cieľové skupiny, od korporátnych klientov až po start-upy alebo freelancerov,“ hovorí Erik Páleš, Business Development manažér v Penta Real Estate Slovensko.

„Aj keď charakterovo pôjde o dve odlišné budovy – V Bratislave národnú kultúrnu pamiatku a v Prahe o prémiovú kancelársku budovu, v oboch prípadoch pôjde o kvalitný a plne integrovaný priestor v ľahko dopravne dostupnej a centrálnej lokalite mesta,“ dodal.

Cieľom novej platformy bude podľa developera 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa