Modrá je dobrá aj v dámskom šatníku!

Čochvíľa sa to vonku zmení na krásne ľadové kráľovstvo. Rozlišovať budeme medzi niekoľkými odtieňmi bielej, ale aj modrej, presnejšie ľadovo modrej. Tieto odtiene zaručene predznamenávajú, že prichádza zima. Rady ju vnesiete aj do svojho šatníka?

Odtiene modrej nie sú typické pre dámske outfity. Na to, aby ste siahli po takomto výbere farieb, musíte mať odvahu! Ľadovo modrá nie je pre všetky z nás… Čo však symbolizuje a ako ju najlepšie skombinovať?

Niekomu sa pri pohľade na ľadovo modrú začnú vynárať spomienky na leto, more a krásne blankytnú oblohu bez mrakov. Aj to je možné, no viac sa zamerajte na temperament a všetko, čo o nás odtiene modrej prezrádzajú.

Podľa módnych znalcov je to veľmi pokojná, priam sofistikovaná farba. Ideálna do konzervatívnych pracovných outfitov a noblesných večerných rób. Ľadovo modrá padne vhod na osvieženie každého šatníka, no predovšetkým na podčiarknutie vašej zdržanlivosti a vysokej racionality.

Profesionálna a krásna!

Aby ste okolie presvedčili o svojich kvalitách, ľadovo modrej skutočne veľa nepotrebujete. Veľmi ľahko ňou môžete podporiť zlý, chladný dojem neústupčivej krásky. Aby ste si zachovali svoju „jemnosť“, vhodne ju skombinujte s bielou, ružovou, fialovou alebo zelenou. Neodporúča sa čierna, pretože tá ju môže razom zatieniť.

Ak s ľadovo modrou vo svojom šatníku ešte len začínate, najprv stavte na jemné detaily. Vo forme čipiek či lemov na šatách, blúzkach a pod. Možno sa vám váš outfit na zimu zdá príliš nudný, tak prečo ho nevzkriesiť ľadovo modrým klobúkom, čiapkou alebo hrubým šálom.

Nemusí jej byť veľa, dôležité je, aby bolo ľadovo modrú vidieť! Na dámskych zvrškoch absentuje, obávame sa, že zapôsobíme ako poštárky či zdravotné sestry, ktoré si odbehli zo služby. Tieto fámy prekonajte a všetkým dokážte, že túto zimu kraľuje ľadovo modrá!

Foto: pixabay.com