Založ si blog

Matovič včera zase zabával a Kočner líder OĽaNO

Málokto má takého komika ako Slovensko. Včera opäť perlila naša hviezda parlamentu, ktorá dokázala za rok prejsť na škodovke Zemeguľu niekoľkokrát. Hej, to je ten, čo si poskladal tlačiarenský stroj zo šrotu a účtovníctvo s veľkou pompou a za prispenia televíznych štábov našiel u babky ako stratený poklad pevnosti Boyard. Osobne si myslím, že nie Amíci boli prví na Mesiaci ani žiaden Lunochod, ale Matovič so svojím autíčkom. Najhoršie na celej veci je, že on je schopný tomu uveriť a detektor jednoducho ani necekne.
Jeho výrok sa zapíše znovu zlatými písmenami. Vraj koho vyšetrovala NAKA, má vlastne vstupenku na kandidátku do parlamentu na veľmi vysokej pozícii. No, žasnem nad takou kandidátkou! To taký Kočner bude asi lídrom OĽaNO? Či ako tomu mám rozumieť. Ja, že na perlenie tu máme osôbku, ktorá tvrdila, že na Slovensku sa bude dobre umierať, respektíve sem tam vzdá česť aj živej mŕtvole. Máme tu aj kapitána s vlastnou knižkou. Tak vlastne rozmýšľam, načo vlastne televízie točia seriály. Komikov máme dosť aj v parlamente. Veď nás častujú každú nedeľu reláciami zábavného charakteru, kde hercom sa skladáme na ich platy z našich daní. Oni už neslúžia. Oni jednoducho vládnu a diktujú. Vážení, máte slúžiť ľuďom! A byť príkladom! Kto si z vás zoberie príklad?
Ak naozaj všetci, tak sa budeme okrádať a klamať navzájom denno-denne. Čo sa prakticky aj deje a na konci reťazca je Ďuro podľa ftíkpu ktorý bežal na FB, kde Ďuro kopal a jamu a okolo neho postávalo možno aj 20 funkcionárov. Presne takto funguje Slovensko a poslední z pohľadu finančného živia tých prvých nenažratých. Od poisťovní cez banky až po poslancov. Oni nevytvárajú žiadne hodnoty. Len berú.
Komunizmus dosiahli naozaj dve elity národa – oligarchovia a neprispôsobiví. Tu naozaj platí každému podľa jeho potrieb. Len na ich potreby sa skladá podľa 5 gramového Trubana práve ten robotnícky plebs, ktorý on tak neznáša, pretože ako každý normálny chlap, ak už si nevie pozháňať toho „roboša“, tak sa to naučí hoci aj podľa návodu na nete a nemusí ho viac čakať.
Naozaj som zvedavý na tú kandidátku OĽaNO. Koľko že to NAKÁrov bude mať . A vlastne ešte táto s.r.o. vôbec bude? Ešte dokážu ľudia dať po tom všetkom hlas práve Matovičovi? To nie sú žiadni obyčajní ľudia, to sú financie zo štátneho rozpočtu pre všetkých politických oligarchov vrátane Matoviča. Financovanie strán zo štátneho rozpočtu je čistá hanba slovenského systému. Osobne budem podporovať len tie strany a hnutia, ktoré to zrušia, a nielen budú sľubovať a podobne je to s hmotnou zodpovednosťou politikov. Žiadna nedotknuteľnosť! Prepadnutie majetku a hotovo a ešte by prepadol majetok aj tomu, kto by od nich v čase obžaloby chcel niečo kupovať, napríklad nehnuteľnosť.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895298x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív