VIDEO: Takto prejdete hravý chodník v Ružinove

21.11.2019
0

Zdroj: ac

Páčil sa vám článok?

Pomaľovaný hravý chodník v ružinovskom Parku Ostredky pri Súmračnej oakmžite lákal množstvo detí, ale aj dospelých zo sídliska, ktorí sa na ńom zaskákali a zabávali sa. Jeho tvorcovia však teraz zverejnili aj inštruktážne video, ako chodník správne prejsť.

„Celý projekt sme nazvali Hravý chodník. Nápad sme videli na internete z inej krajiny a keďže sa už dlhodobo snažíme naše verejné priestranstvá skrášľovať a robiť atraktívnejšie, aby ľudia, a najmä deti trávili čas vonku, tak sme si povedali, že to musíme vyskúšať aj u nás,“ vysvetlil pre Bratislavské noviny ešte začiatkom novembra  ružinovský poslanec Martin Patoprstý.

Aktuálne si však už môžete pozrieť aj video, ktoré vás naučí, ako chodník využívať. "Chodník na Súmračnej ulici je jeden z tých dlhších a vzhľadom k tomu, že spája vyťaženú Ružinovskú ulicu s najväčším parkom v Ružinove a viacerými školskými zariadeniami, tak je aj veľmi frekventovaný. Na trase chodníka sme namaľovali cca 200 metrov dlhú trasu a slúži pre všetkých, ktorí si chcú dlhú chvíľu po ceste spríjemniť," vysvetlil k videu Patoprstý.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie