Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 20:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Star Treku 4 si zrejme znova zahrajú Chris Pine a Zachary Quinto ako kapitán Kirk a Spock

FILMY A SERIÁLY STAR TREK 4
Uložiť Uložené

V obsadení bude, bohužiaľ, chýbať zosnulý herec Anton Yelchin.

Star Trak Beyond nebolo žiadnym kasovým trhákom, a tak sa mohli fanúšikovia tejto série oprávnene obávať o jej budúcnosť. Podľa najnovších informácií od portálu The Hollywood Reporter ale vieme, že sa réžie a scenára štvorky s vysokou pravdepodobnosťou chopí Noah Hawley. Ten stál za úspešnými seriálmi, ako Legion či Fargo.

O deji samotného pokračovania toho zatiaľ príliš veľa nevieme, ale očakáva sa, že sa do hlavných rolí vrátia hviezdy, ako Chris Pine (kapitán Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (McCoy) a John Cho (Sulu).

Postava Chekova, ktorú stvárňoval zosnulý Anton Yelchin, by podľa režiséra predošlých častí J. J. Abramsa nemala byť nikým preobsadená. Nespomína sa zatiaľ ani to, že by tvorcovia Yelchina do snímky prinavrátili pomocou CGI. S touto možnosťou však vzhľadom na súčasný vývoj kinematografie môžeme pokojne rátať.

Žiaden z hercov však k štvrtému Star Treku zatiaľ nepodpísal zmluvu, a tak sa nedá vylúčiť, že niektoré z hviezd od snímky nakoniec odstúpia. Podľa všetkého je ale projekt na dobrej ceste k tomu, aby sa nakoniec uskutočnil. Dátum premiéry doposiaľ štúdio, pochopiteľne, neoznámilo. Viac informácií sa o novom Star Treku dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Odporúčané
10 najbizarnejších sexuálnych scén vo sci-fi filmoch. Užívali si mimozemšťania, klony mŕtvych ľudí, ale aj Luke Skywalker 10 najbizarnejších sexuálnych scén vo sci-fi filmoch. Užívali si mimozemšťania, klony mŕtvych ľudí, ale aj Luke Skywalker 18. marca 2018, 17:49
Domov
Zdieľať
Diskusia