Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. novembra 2019, 16:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vikingovia pokračujú na Netflixe: Príbeh sa posunie o 100 rokov dopredu a uvidíme slávnych bojovníkov

FILMY A SERIÁLY VIKINGS VIKINGS: VALHALLA
Uložiť Uložené

Čo všetko o očakávanom pokračovaní zatiaľ vieme?

Bjorn, syn veľkého Ragnara Lothbroka, v zatiaľ poslednej upútavke k záverečnej sérii Vikingov spomína na to, že nech už pozemské konflikty dopadnú akokoľvek, aj tak sa všetci udatní bojovníci nakoniec stretnú vo Valhalle. Ich cesty teda možno končia, no nás však podľa informácií portálu Comic Book čaká seriálové pokračovanie z dielne giganta Netflixu.

To ponesie názov vychádzajúci z Bjornových slov – Vikings: Valhalla. Michael Hirst, tvorca seriálu, sa už dávnejšie nechal počuť, že si vie predstaviť budúcnosť Vikingov v podobe sequelu. Netflix dáva nadšencom pôvodného seriálu na známosť, že pokračovanie Vikings: Valhalla bude mať 24 epizód. A dá sa predpokladať, že po úspechu môžu pribudnúť ďalšie.

Odporúčané
Vikingovia čelia v krvavom traileri poslednej série invázii Rusov aj bratovražednej vojne. Prežije to Bjorn? Vikingovia čelia v krvavom traileri poslednej série invázii Rusov aj bratovražednej vojne. Prežije to Bjorn? 7. októbra 2019, 21:25

Dejovo sa presunieme približne o 100 rokov dopredu a tešiť sa údajne môžeme na známe osobnosti histórie, ako Leif Erikson, Harald Sigurdson, Freydis či Viliam Dobyvateľ. Projektu sa tentokrát ujme z pozície showrunnera Jeb Stuart.

Výkonným producentom bude spomínaný tvorca Vikingov Michael Hirst a do tímu sa pridá taktiež Morgan O'Sullivan, ktorý podobne ako Hirst pracoval na pôvodnom seriáli. Herecké obsadenie či predpokladaný dátum premiéry sú zatiaľ veľkou neznámou. Vieme ale, že šiesta a zároveň posledná séria Vikingov na History začne už 6. decembra 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia