Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 14:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Polícia o prípade usmrtenia Violy: Útočník nie je sériovým páchateľom

NEWS BRATISLAVA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Podľa tvrdenia polície nie je páchateľom recidivista.

Verejnosť sa ešte len začiatkom tohto týždňa dozvedela, že policajti v pondelok 11. novembra našli v Bratislave dobitú 34-ročnú Violu. Žena sa nachádzala vo veľmi zlom stave a cestou do nemocnice svojím zraneniam podľahla.

Polícia aktuálne cez sociálne siete píše o dôvodoch, pre ktoré sa zdráhala informovať o prípade, a zároveň obyvateľov Bratislavy a okolia ubezpečuje, že páchateľom nie je recidivista či sériový zločinec.

Získané poznatky jednoznačne nepreukázali prítomnosť hrozby, teda aktivitu recidivistu, alebo sériového páchateľa. Z tohto dôvodu nebolo nevyhnutné okamžite informovať či varovať verejnosť a šíriť dezinformácie ústiace do masovej paniky a strachu,“ napísal administrátor facebokoovej stránky polície.

Polícia ďalej poukazuje na to, že problém s identifikáciou nastal spočiatku z dôvodu, že obeť pri sebe nemala žiadne doklady. Deň na to však bola totožnosť ženy pre policajtov známa.

Príslušníci zboru naďalej žiadajú občanov o trpezlivosť s ohľadom na to, že páchateľ podľa ich názoru určite sleduje sociálne siete a médiá, a preto môžu o prípade informovať iba do určitej miery. Aktuálne potvrdili, že sa kriminalisti zaoberajú hneď niekoľkými rôznymi verziami.

Odporúčané
Novinár Paľo Rýpal písal o mafii a pred 11 rokmi zmizol. Stal sa obeťou vraždy? Novinár Paľo Rýpal písal o mafii a pred 11 rokmi zmizol. Stal sa obeťou vraždy? 11. októbra 2019, 11:07
Domov
Zdieľať
Diskusia