23.04.2024, meniny má
20. novembra 2019

Tentokrát sa basketbalový klub Lokomotíva Sereď zúčastnil ligového turnaja v Bratislave. Ako dopadli naši hráči?

Tentokrát sa basketbalový klub Lokomotíva Sereď zúčastnil ligového turnaja v Bratislave. Ako dopadli naši hráči?
BK Lokomotíva Sereď
reklama

Túto sobotu 16. novembra 2019 sa náš basketbalový klub Lokomotíva Sereď zúčastnil ligového turnaja v Bratislave, kde ich čakali tri zápasy pod vedením trénera Patrika Sarnu. Okrem toho si v sobotu zahrali aj zápas s Handlovou pod vedením trénera Miloša Procházku.

II. turnaj Starších minižiakov U12

BK Lokomotíva Sereď – B.S.C. Yellow Bratislava 46:59 (21:25)

V prvom zápase proti B.S.C sme sa veľmi snažili, no robili sme veľké množstvo základných chýb, ako nepremenenie dvojtaktu alebo nechytenie prihrávky. Každopádne zápas bol veľmi vyrovnaný a ešte po 3. štvrtine sme vyhrávali o 3 body. V poslednej štvrtine sme sa však nedokázali vysporiadať s tlakom, ktorý domáci tím a fanúšikovia v malinkej telocvični vytvorili a koncovku sme nezvládli.

BK Lokomotíva Sereď – B.S.C. Blue Bratislava-MS 35:50 (19:26)

reklama

Druhý zápas sme hrali proti druhému tímu B.S.C, ktorý je mimo súťaž. Bohužiaľ celý zápas sme sa pasovali z odstúpenou obranou v šestke a zdvojovaním, čo je v tejto kategórii zakázané. Tým pádom sa nám v útoku presadzovalo veľmi ťažko. Mohli sme však ovplyvniť návrat do obrany, ktorý bol fatálny a musíme na ňom popracovať.

BK Junior Komárno-MS – BK Lokomotíva Sereď 10:50 (4:33)

Posledný zápas sme odohrali proti Komárnu spôsobom štart – cieľ, kde sme od začiatku diktovali tempo a hrali svoju hru. Bolo cítiť, že sa chlapci uvoľnili, keď sa už nehralo v zaplnenej hale domácich rodičov. Začali sa baviť basketbalom a zvíťazili s vysokým rozdielom.

zdroj: BK Lokomotíva Sereď

I. liga Žiaci U14

ŠBK Handlová – BK Lokomotíva Sereď 36:85 (14:45)

Aj keď sme zápas s o rok mladšími handlovčanmi vysoko vyhrali, mal veľmi dobrú úroveň a chlapci nemohli „vypustiť“ ani minútu strávenú na ihrisku. Útočný prejav, či už individuálny, alebo kolektívny, bol vyhovujúci, horšie to bolo v obrannej fáze.

Tak aj minulá sobota sa pre seredských basketbalistov skončila v pomere dve víťazstvá a dve prehry. Ďakujeme BK Lokomotíva Sereď za reprezentáciu aj na ligovom turnaji v Bratislave a želáme veľa úspechov v budúcich zápasoch.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: BK Lokomotíva Sereď
Zdieľať na Facebooku