Koniec ukazovania pŕs, Kanye West našiel Ježiša a chce Kim zahaľovať

NETKY.SK • 13 November 2019, 11:16 • 2 min
Koniec ukazovania pŕs, Kanye West našiel Ježiša a chce Kim zahaľovať

Na kyprých krivkách, presnejšie na ich okázalom vystavovaní v priliehavých a priesvitných modeloch, si v podstate vybudovala kariéru. A aj vďaka nim Kim Kardashian (39) pred rokmi zbalila rappera Kanyeho Westa (42). Teraz to ale vyzerá tak, že práve kvôli nemu bude mať vyzývavosť zakázanú.

slovakia

left justify in out

West totiž poslednou dobou vzhliada k Ježišovi - koná dobrodenia, organizuje pravidelné bohoslužby, na novom albume s titulom Ježiš je kráľ rapuje o obrátení k viere a spáse, ktorú našiel v náboženstve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOWNLOAD THE ALBUM NOW! Link in Bio #JESUSISKING

Príspevok, ktorý zdieľa Kanye West (@kanyewestt_official),

 

A súčasne vyžaduje od svojej ženy, aby sa obliekala slušnejšie. "Je to môj muž a ja ho pochopiteľne chcem podporiť pri životnej zmene, ktorou prechádza," uviedla Kardashianová. "Som štvornásobná mama, budúci rok mi bude štyridsať. Je jasné, že sa budem prezentovať inak,” dodala.

 

A ako povedala, tak i činí. Prestala si úzkostlivo strážiť váhu, takže má o osem kíl viac ako pred rokom, a už na poslednej akcii po Westovom boku pôsobila pokornejším dojmom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies