Kesko Racing smeruje na 10. Kesko Mobile Auto Show

Rok sa z rokom zišiel a Kesko Racing Team smeruje na pre nich „domácu“ súťaž na Slovakia Ring.

Spomedzi jazdcov tímu sa predstaví trojica. Majstri Slovenska v rally v triede 12, súťažná posádka Kesko Racing Teamu, čiže František Fusko a Štefan Tököli sa v prípade podujatia 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 rozdelí, pričom každý z členov aktuálnych Majstrov Slovenska v rally v triede 12 sa predstaví s vozidlom Seat Leon TDi. Až doposiaľ bojovali na rally tratiach bok po boku, v prípade posledného podujatia však budú bojovať pod drobnohľadom neúprosnej časomiery každý sám za seba, v podstate proti sebe.

„S Pištíkom nám to v aute fungovalo počas celej sezóny výborne, čoho výsledkom bol zisk majstrovského titulu v aktuálnej sezóne v triede 12. Teraz sa z nás stanú súperi, ale to vôbec nevadí. Všetci si chceme Auto Show poriadne užiť, povoziť a zabaviť partnerov tímu. To je našim cieľom a či skončíme prví, alebo poslední je úplne jedno,“ povedal úvodom Fero Fusko.

Spokojnosť s vývojom situácie vyjadril aj Štefan Tököli: „Auto Show si chcem jednoznačne užiť. Ďakujem šéfovi tímu, Ďurimu Keszimu, že mi doprial túto možnosť. Pôvodne sa mal s týmto vozidlom podujatia zúčastniť on. Budem sa snažiť dôstojne reprezentovať Kesko Racing Team v úlohe jazdca.“

Trojicu jazdcov Kesko Racing Teamu doplní Kamil Švec, ktorý sa na Auto Show oproti minulosti predstaví s tohtoročnou posilou tímu, čiže Peugeotom 208 R2. S týmto vozidlom spoločne s bratom Erikom dosiahli na titul druhý vicemajstrov v triede 6. „Auto Show je asi nielen v našom tíme už takou klasikou a záverom sezóny. Čaká nás zábava a hlavne starostlivosť o partnerov, ktorým sa chceme poďakovať za celoročnú podporu. Samozrejme sa pokúsime aj o dobré umiestnenie v triede, kde nás bude dostatok a hlavne bude s kým poriadne bojovať,“ doplnil Kamil Švec.

Samozrejme na jubilejnú 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 sa teší aj už spomínaný manažér KESKO Racing Teamu, Juraj Keszi: „Je pravda, že som najskôr chcel štartovať, ale povinnosti sú povinnosti. Navštívia nás totiž partneri a tým sa treba venovať a tak som svoju sedačku prepustil Piťkovi. Verím, že podujatie, ktoré už šesť rokov podporujeme ako hlavný partner sa opäť vydarí.“ 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 odštartuje v dňoch 21.- 22.11.2019 ako záverečné podujatie automobilového športu na SLOVAKIA RINGU.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!