Spája ich číslo 54! A tiež dokonalý vzhľad! Hollywoodske veteránky bodovali

Aj po päťdesiatke sa dá vyzerať príťažlivo a pritom pomerne prirodzene. Podarilo sa to dámam ako je Elizabeth Hurley či Brooke Shields. Zhodou okolností sa stretli na akcii v New Yorku.

20.11.2019 09:54
debata
Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla do zlatej. A bola neprehliadnuteľná. Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla do zlatej. A bola neprehliadnuteľná.

Galavečer, ktorý sa konal vo Veľkom jablku, bol príležitosťou na vzdanie pocty pre jedného z niekdajších šéfov značky Esteé Lauder Leonarda E. Laudera, ktorý okrem kozmetického biznisu rozbehol aj množstvo filantropických aktivít. Britská rodáčka Hurley je dokonca ich dlhoročnou ambasádorkou a angažuje sa v projektoch prevencie proti rakovine prsníka.

Modelka Carolyn Murphy.
Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla...
+5Herečka Danielle Lauder (vľavo) a Aerin Lauder...

S herečkou Brooke Shieldsovou, ktorá sa tiež objavila na newyorskom gala, ju spája vek 54 rokov, ale tiež nadčasový pôvab a mladistvý vzhľad. Len málokto by týmto dvom dámam hádal, že už prekročili päťdesiatku. A zhodneme sa asi, že obe vyzerajú veľmi pôvabne.

Hurley bola na podujatí neprehliadnuteľná v zlatej kreácii večerných šiat, ktoré zvýraznili jej príťažlivý výstrih. Shields, ktorá sa len nedávno objavila na verejnosti v odvážnych minišatách, zostala tentoraz zahalená od krku až po päty. V zamatovej dramatickej kreácii pošívanej kryštálmi.

Herečka a modelka Brooke Shields sa tiež... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka a modelka Brooke Shields sa tiež objavila na newyorskom módnom gala. Herečka a modelka Brooke Shields sa tiež objavila na newyorskom módnom gala.

Medzi hosťami podujatia boli aj vnučky spomenutého Leonarda A. Laudera Aerin a Danielle. Prišli tiež modelky Carolyn Murphy a Karlie Kloss či dizajnér Tom Ford. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #gala #Elizabeth Hurley #Brooke Shields #Esteé Lauder

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...