Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Malú Ríšu si nenechali ujsť mnohé osobnosti. VIDEO z premiéry slovenského filmu svetového formátu
Zdielať na

Malú Ríšu si nenechali ujsť mnohé osobnosti. VIDEO z premiéry slovenského filmu svetového formátu

Slováci sa vo filmovom priemysle nechcú nechať zahanbiť. Výnimkou nie je ani film Malá ríša, ktorý do kín dorazí už 21. novembra. My vám prinášame exkluzívne video z premiéry.

Novinka Malá Ríša vnukne otázku, či ľuďom môže lož pomôcť prežiť. Svojím konaním postavy nútia divákov zamyslieť sa, či je možné zachovať si vlastnú tvár aj v hraničných situáciách.

Film angažoval zahraničných a slovenských hercov, čím vzniká svetový slovenský film, ktorý sa odohráva v prostredí unikátnych slovenských lokalít. Využíva reálne prostredia a dobový filmový dizajn naberá na autentickosti. 

​​"Svojím konaním vás postavy nútia zamyslieť sa, či je možné zachovať si vlastnú tvár aj v hraničných situáciách. Mladá Eva pracuje v továrni arogantného zbohatlíka Bara, aby sa uživila, kým sa jej manžel vráti z vojny. Ten jedného dňa dezertuje a vracia sa domov s nádejou, že všetko bude tak, ako predtým. Do dediny však nečakane prichádza aj záhadná Cat, ktorá pozná jeho minulosť a pre vlastné prežitie je schopná urobiť skutočne všetko," znie anotácia k filmu.

Zo slovenských hercov sa môžeme tešiť napríklad na Dávida Hartla, Jána Jackuliaka, Mariána Labudu ml. alebo Ondreja Kaprálika, či dokonca zápasníka MMA Attilu Végha.

Pozrite si TRAILER:

Súvisiace články

Najčítanejšie