Jana Gavačová a Ľuboš Brtáň predstavujú album Almázia.

Spoločná nahrávka dvoch rešpektovaných hudobníkov vychádza vo vydavateľstve Hudobný fond. Gavačovú a Brtáňa spojila predstava o albume, ktorý môžeme považovať za “pesničkový“ v tom najlepšom zmysle slova.

Novinka s názvom Almázia vznikala v uvoľnenej domáckej atmosfére. K poslucháčom sa tak dostáva album, ktorý najlepšie charakterizuje jeho názov. „Niečo dobré, čoho nebýva veľa,“ tak by sme mohli rozlúštiť pojem Almázia. Spoločná nahrávka speváčky Jany Gavačovej a gitaristu Ľuboša Brtáňa je farebnou mozaikou vlastnej tvorby s prvkami jazzu, r’n’b, bluesu a popu. Album vznikal v spolupráci s vynikajúcim bubeníkom, perkusionistom, vibrafonistom, hráčom na woodpack a na hang drum, Dávidom Jurajom Rašim. Gitarista Ľuboš Brtáň sa na albume predstavuje aj ako aranžér, producent a multiinštrumentalista, Jana Gavačová nie len ako speváčka, ale aj ako textárka. 

Almázia má potenciál zaujať široké poslucháčskej publikum. “Nadžánrovosť“ autorských skladieb a výborné hudobnícke obsadenie vytvárajú celok, ktorý neomrzí ani po niekoľkých vypočutiach. Naopak, Almázia naberá na pôsobivosti. Album Jana Gavačová & Ľuboš Brtáň – Almázia vychádza vo vydavateľstve Hudobný fond.

Ďalšie informácie o CD Jana Gavačová & Ľuboš Brtáň – Almázia:
http://www.musicaslovaca.sk/index.php?route=product/product&product_id=2881&search=gavacova

FB profil Hudobného fondu
https://www.facebook.com/hudobnyfond.sk?fref=ts

Zdroj: Hudobný fond