Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Takto NIE, vyzeráš staro! Manželku známeho speváka skritizovali kvôli novému účesu
Zdielať na

Takto NIE, vyzeráš staro! Manželku známeho speváka skritizovali kvôli novému účesu

Zdroj: Profimedia

Pochválila sa novými vlasmi, ale s takouto reakciou fanúšikov rozhodne nepočítala. Čo sa im na jej výzore nepáčilo?

Manželka Tomáša Klusa (33), Tamara (31), si vyskúšala radikálnu zmenu vzhľadu a ukázala sa fanúšikom s novým účesom. Pod fotografiou sa nahromadilo množstvo negatívnych komentárov aj kvôli niečomu úplne inému! Čo sa im nepáčilo?

Tomáš Klus patrí medzi najpopulárnejších spevákov v Čechách ale aj na Slovensku...

Trojnásobná mamička sa na Instagrame predviedla tak, ako ju nikto nepozná. Namiesto dlhých blond vlasov ukázala tentoraz hnedé vlasy a navyše šikovne učesané tak, aby pripomínali krátky zostrih.

"Nikdy som krátke vlasy nemala a ani som si nevedela predstaviť, že by som sa rozhodla pre takú zmenu, ale teraz nad tým vážne premýšľam," napísala k fotografii. "Vzadu je schovaný cop, ale možno čoskoro nebude ... Čo myslíte?" Oslovila svojich priaznivcov Tamara, ale to, čo nasledovalo potom, rozhodne nečakala.

https://www.instagram.com/p/B5DF4aNllXF/ 

Nevhodný účes a škaredá pleť?

I keď sa našlo zopár ľudí, ktorým sa s krátkym zostrihom páčila a posmelili ju v tom, aby sa nebála zmeny, väčšina ju skritizovala na plnej čiare.

„Vyzeráte takto oveľa staršie!“ písali je mnohí. Iní sa zase vyjadrovali k tomu, že na krátky účes nemá vhodnú, resp. dosť peknú tvár. Ďalší ju skritizovali aj za nedokonalú pleť, to však najmä preto, že propaguje známu kozmetickú značku. „Myslím, že to nebude kvalitná kozmetika,“ napísal jej ďalší.

Musíme sa priznať, že aj nám sa Tamara páči viac s dlhými vlasmi, ale za to, že si na fotke nevyretušovala drobné vyrážky jej dávame palec hore!

https://www.instagram.com/p/B4THuqhFD8P/

https://www.instagram.com/p/Bq48x3zlnHu/ 

Súvisiace články

Najčítanejšie