Najväčší indoorový sviatok Drum and Bassu na Slovensku sa blíži! 

Let It Roll prináša exkluzívnu show a stage design priamo z tohtoročného „Mothership“ letného festivalu do Bratislavy!

Už v sobotu 23. novembra 2019 sa uskutoční slovenské vydanie zimného drum&bass festivalu Let It Roll on Tour Slovakia! Pri masívnom line-upe sa môžete tešiť na jedinečný stage design. Tentoraz do Refinery Gallery dorazí ústredný nafukovací 3D element priamo z main stage-u letného festivalu Let It Roll, ktorý má priemer cez 5 metrov, čím zaistí jedinečnú show a vizuálny zážitok!

Na hlavnom stagi vystúpi legenda a jedna z najväčších hviezd drum and bassovej scény SUB FOCUS, ktorý sype jednu pecku za druhou. Autor certifikovanej hymny festivalov SOLAR SYSTEM, ktorú pozná každý fanúšik zlomených beatov, sa po 5.rokoch vracia späť do Bratislavy!

Sekundovať mu bude jeden z najžhavejších projektov na britskej scéne ANNIX, ktorý zaujal svojím fresh zvukom divákov po celom svete! Taliansky projekt HALLUCINATOR, ktorého hudba je kombináciou tvrdého drum and bassu a death metalu.

Čerešničkou na torte bude vystúpenie nezameniteľného versus setu v podobe toho najlepšieho, čo ruská neurofunková scéna ponúka: TEDDY KILLERZ, GYDRA & MIZO!

Samozrejme nebude chýbať kvalitný slovensko-český support v podobe Subtension b2b Kutlo, Bifidus Aktif b2b Suki, Kato, Beaty b2b Lady Su, Bion b2b Fezry, Funky b2b Geerca b2b Keeno feat. Šupo live scratch.

Vonkajší stage sa bude niesť v rytme soulful, liquid & deep drum and bass v čele s jedným z najrešpektovanejších anglických projektov SpectraSoul, ktorý svojou precítenou tvorbou, hlbokým groovom, originalitou a silou rozhýbalo dancefloory po celom svete!  Supportovať ich bude Lixx, Svetlux, Particular Shades, Lion Dee, Swarowsky b2b Paplon, Sirius, Gesi b2b Disgustin Justin + Fifilip live drums.

Ako už je na týchto halovkách zvykom, párty bude ozvučená jedným z najkvalitnejších sound systémov na elektronickú hudbu Funktion-One, samozrejme v kombinácii s prvotriednymi svetlami a vizualizáciami podčiarknutými “robotickými” LIR dekoráciami.

Čaká nás večer plný vizuálnych a hudobných zážitkov, preto si určite nenechajte ujsť túto príležitosť nastúpiť na materskú loď Let It Roll.

Vstupenky na LET IT ROLL On tour Slovakia sú v predaji v sieti ticketportal alebo u partnerských predajcov a v kamenných obchodoch. Viac info na: www.trident.sk

Zdroj: TS