Jennifer Anistonovú sleduje 20 miliónov ľudí! Takto zareagovala na svoj úspech

V polovici októbra začala niekdajšia hviezda Priateľov brať Instagram útokom.

19.11.2019 16:04
Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

V polovici októbra, presne 15. 10., hollywoodska hviezda objavila Instagram. Jennifer Aniston uverejnila prvú fotografiu, na ktorej pózovala s celou partiou svojich niekdajších kolegov zo seriálu Priatelia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

20 million followers?! That’s a lot of thank you notes! THANK YOU, GUYS

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Na zábere, ktorým si otvorila účet na Instagrame, sa spolu s ňou do objektívu usmievali Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer. Jej počin mal obrovský úspech! A keďže je niekdajšia manželka Brada Pitta miláčikom Ameriky, počet jej sledovateľov stúpal priam raketovo – herečka sa po pár hodinách postarala o rekord.

Kým počet jej sledovateľov dosiahol hranicu jedného milióna, trvalo to päť hodín a šestnásť minút. Týmto časom sa zapísala do Guinnesovej knihy rekordov. Dovtedy najlepší "čas“ na zisk milióna sledovateľov mal vojvodcovský pár z Veľkej Británie. Princovi Harrymu a jeho manželke Meghan sa podarilo dosiahnuť miliónovú hranicu po piatich hodinách a 45 minútach.

Aktuálne už pri mene Anistonovej svieti číslo 20 miliónov. „20 miliónov? Ďakujem, ľudia,“ napísala 50-ročná Aniston a fanúšikom darovala krátke video, na ktorom si utiera slzy dojatia. Takto veselo zareagovala niekdajšia Rachel na toto magické číslo. Napriek 20 miliónov sledovateľov sa Aniston zatiaľ na „kráľov a kráľovné“ Instagramu „nechytá“ – Cristiano Ronaldo (34) má 190 miliónov sledovateľov, Ariana Grande (26) 167 miliónov a Dwayne „The Rock“ Johnson (47) 162 miliónov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Instagram

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...