Obrovský úspech! Slovák Chamula vyhral svetové finále Elite Model Look

Už na pražskom finále koncom augusta mu predpovedali mnohí sľubnú budúcnosť. Slovák Andrej Chamula to naplno potvrdil v pondelok večer, keď získal prvé miesto na svetovej súťaži v Paríži.

19.11.2019 14:20
debata (9)
zväčšiť Slovák Andrej Chamula po vyhlásení výsledkov... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Andrej Chamula a Yireh Fernanda Slovák Andrej Chamula po vyhlásení výsledkov prvého miesta na svetovom finále a po jeho boku dievčenská víťazka - Yireh Fernanda z Dominikánskej republiky

Devätnásťročný Bratislavčan triumfoval na finálovom večere, ktorý sa konal v parížskom Palais de Tokyo a kde sa objavili víťazi mužskej aj ženskej kategórie z celého sveta. V silnej a početnej konkurencii to však bol práve vysoký a štíhly Slovák, ktorý u poroty zabodoval najviac.

Pre Slovensko sa tak zaslúžil o prvé svetové víťazstvo súťaže s dlhoročnou tradíciou po šestnástich rokoch. Je tiež vôbec prvým mužom – Slovákom, ktorý bodoval. Doposiaľ sa totiž darilo viac práve slovenským a českým dievčatám.

zväčšiť Slovák Andrej Chamula po vyhlásení výsledkov na... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Slovák Andrej Chamula po vyhlásení výsledkov na svetovom finále a po jeho boku dievčenská víťazka - Yireh Fernanda z Dominikánskej republiky Slovák Andrej Chamula po vyhlásení výsledkov na svetovom finále a po jeho boku dievčenská víťazka - Yireh Fernanda z Dominikánskej republiky

V rámci dievčenskej zostavy sa tento rok usmialo šťastie na exotickú Dominikánsku republiku. Odtiaľ pochádza víťazka ženského svetového finále Yireh Fernanda z Dominikánskej republiky. V novej sekcii Digitálneho tvorca zvíťazila Laetitia Ky z Pobrežia slonoviny.

V porote zasadli po boku CEO Elite World Julie Haart taktiež prezident Elite Model Management Vick Mihaci či castingový riaditeľ Piergiorgio Del Moro. Medzi hosťami bola taktiež topmodelka Michaela Kocianová a Ema Mullerová.

Víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019... Foto: Profimedia
Víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 - zľava: Slováci Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová, Česi Klára Binderová a Sebastián Klimeš. Víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 - zľava: Slováci Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová, Česi Klára Binderová a Sebastián Klimeš.

„Mám z tohto úspechu obrovskú radosť. Potvrdzuje to pozíciu súťaže projektu Elite Model Look ako najúspešnejšiu platformu hľadania nových tvári na Slovensku a v Česku. Andrej svojím víťazstvom nadviazal na úspechy celosvetových víťaziek z našich končín. Veľmi mu prajem tento skvelý štart vo vrcholovom modelingu," komentoval pre médiá Saša Jány, riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Českú a Slovenskú republiku. „Andrej je inteligentný, charizmatický, moderný typ muža, ktorý má okrem správneho looku rozhľad a skvelú komunikáciu,“ doplnil ešte.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #finále #víťazstvo #súťaž #Elite Model Look #svetové finále #Andrej Chamula

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...