Nádherná vojvodkyňa Kate medzi umelcami nahradila kráľovnú. A nie prvý raz!

Galavečer s vystúpením umelcov z rôznych odvetví sa konal v Londýne aj s podporou milovaného kráľovského páru. Vojvodkyňa Kate opäť nesklamala a žiarila v kreácii z čipky.

19.11.2019 10:18
debata
Vojvodkyňa Kate z Cambridge s princom Williamom... Foto: SITA/AP, Geoff Pugh
Vojvodkyňa Kate z Cambridge s princom Williamom zdravia hostiteľov večera. Kate si obliekla kreáciu z dielne Alexander McQueen. Vojvodkyňa Kate z Cambridge s princom Williamom zdravia hostiteľov večera. Kate si obliekla kreáciu z dielne Alexander McQueen.

Trojnásobná mama a manželka britského následníka trónu (druhého v línii po otcovi Charlesovi) sa objavila v priestoroch Palladium Theatre v kreácii Alexander McQueen. Telový podklad so šupkou z jemnej čipky s romantickým vzorom nechal opäť vyniknúť postavu vysokej a štíhlej Kate. Vlasy si nechala lemovať tvár a plecia a uši tentoraz ozdobila šperkmi z dielne domácej značky Erdem.

Princ William a jeho manželka Catherine,...
Princ William (vľavo) sa zdraví so spevákom...
+4Princ William a jeho manželka Catherine,...

Už tradične sa hostia a umelci, ktorí mali možnosť stretnúť sa osobne s vojvodcovským párom, dočkali usmiatych a prívetivých manželov. Kate prehodila pár slov s artistami či spevákmi, princ William sa zase družne bavil so spevákom Robbiem Williamsom.

Manželská dvojica prišla podporiť výročné vystúpenie Royal Variety Performance, ktoré však bolo dostupné aj verejnosti a hosťom za vstupenky. Výťažok z nich je kompletne určený na pomoc ľuďom v núdzi, starším a nevládnym, ale tiež ľuďom, ktorá prežívajú náročné obdobie v súkromí.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ William na... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ William na Royal Variety Performance v roku 2017 (foto vľavo) a v roku 2014 (vpravo). Vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ William na Royal Variety Performance v roku 2017 (foto vľavo) a v roku 2014 (vpravo).

Patrónkou prehliadky umelcov je síce kráľovná Alžbeta II., ale tá sa tentoraz ospravedlnila z účasti a vyslala práve vnuka Williama a jeho médiami milovanú polovičku. William a Kate sa na koncerte objavili už v rokoch 2014 a 2017. Aj vtedy Kate bodovala svojím vzhľadom. Vy si ich môžete porovnať a zahlasovať, kedy jej to najviac pristalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #koncert #umenie #podpora #Alexander McQueen #Royal Variety Performance

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...